Menu

Hrvatski Comping postao VMware Premier partner Istaknuto

Hrvatski Comping postao VMware Premier partner

Hrvatska IT tvrtka Comping postigla je status VMware Premier Partnera, najvišu moguću kategorizaciju kvalificiranog partnera u VMware-ovoj partnerskoj mreži pružatelja usluga.

VMware je vodeći svjetski proizvođač rješenja za virtualizaciju, upravljanje i optimizaciju IT infrastrukture pa je postizanje ovog statusa veliko priznanje hrvatskoj tvrtci u vezi stručnosti, upravljanja kroz primjenu najboljih praksi i tehnologije te nastojanja da isporučuje rješenja koja korisnicima nude dodanu poslovnu vrijednost.

„Comping je započeo suradnju s VMwareom 2007. godine, čak i prije nego što je postojao VMwareov partnerski program. U ranim danima virtualizacije Comping je identificirao virtualizaciju kao važan smjer industrije koji je imao potencijal „next big technology“. Naše investicije su se isplatile i Comping je danas najveći VMwareov partner s  certificiranim timom stručnjaka koja je virtualizirala većinu poslužitelja. Zahvaljujući integraciji i partnerstvu koje godinama razvijamo s VMwareom, naši klijenti imaju direktan pristup stručnjacima na području virtualizacije što im osigurava iskorištavanje tehnologije u punom potencijalu a to ih približava ostvarenju njihovih poslovnih uspjeha.“ izjavio je Alojzije Jukić, predsjednik Uprave Compinga povodom ostvarenja ovog prestižnog partnerskog statusa.

Postizanjem ovog statusa Comping je postao partner koji je u mogućnosti isporučiti najopsežnija rješenja svojim klijentima a ujedno i kompanija koja ima najviše zaposlenika na tržištu koji rade na VMware Enterprise Level sporazumima što mu omogućava isporuku najboljih rješenja u optimiziranim ugovorima i nestandardnim uvjetima i odredbama. Nadalje, pristup partnerskom programu pruža brojne prednosti u vidu certifikata, financijskih poticaja te omogućavanja popusta tvrtkama (reselleri, integratori sustava, davatelji usluga, hosting provideri i dr.) koje koriste VMware tehnologiju.

na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next