Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Ultrax Technologies u partnerstvu s američkim sveučilištem Istaknuto

Ultrax Technologies u partnerstvu s američkim sveučilištem

Poslovna škola Mendoza Sveučilišta Notre Dame, poznata po svom prestižnom MBA programu, kreće u uzbudljivu suradnju s tvrtkom Ultrax Technologies u sklopu programa Grow Irish.

Ovo jednotjedno vrhunsko obrazovanje, koje se održava dva puta godišnje sredinom listopada i sredinom ožujka, nudi studentima priliku da se uključe u iskustva učenja izvan kampusa, primjenjujući svoje znanje iz učionice na scenarije iz stvarnog svijeta i time potičući svoj holistički rast kao poslovnih profesionalaca .

Program Grow Irish, koji je ukorijenjen u misiji Fakulteta "Razviti dobro u poslovanju" (Grow Good in Business), savršeno je usklađen s ciljevima Notre Damea i Ultrax Technologies. Ovaj zajednički napor ne samo da ima za cilj isporučiti opipljivu vrijednost Ultraxu, već također studentima pruža praktično iskustvo, mentorstvo i priliku da značajno doprinesu Ultraxu kao poslovnom partneru.

U sklopu ovog programa, dva tima od po šest članova, s 3-7 godina radnog iskustva, blisko će surađivati s Ultrax Technologies, hrvatskom tvrtkom koja trenutno osniva američki entitet. Ultrax Technologies, dobio je prestižno priznanje kao najtraženiji program na Sveučilištu Notre Dame i privukao značajni interes, što rezultira sudjelovanjem dvije ekipe u suradnji. Prepoznajući jedinstvenu priliku koju pruža Ultrax Technologies, posebna medijska ekipa Univerziteta će pratiti studente tijekom cijelog tjedna, dokumentirajući njihova iskustva i doprinose programu.

Ultrax Technologies aktivan je u širenju svoje globalne vidljivosti uključivši i SAD pružanjem pristupačne platforme za praćenje sportskih performansi koja je namijenjena širokom spektru korisnika, od elitnih klubova do mladih, amaterskih sportova i fitness zajednice.

Ultraxova BI platforma, revolucionarno rješenje skrojeno za sportske organizacije, integrira poslovnu inteligenciju, trenersko znanje i stručnost u sportskoj znanosti. Ova platforma osnažuje sportske timove, trenere i sportske analitičare s korisnim podacima o sportašima, olakšavajući informirano donošenje odluka i optimizira sportsku izvedbu.

Studenti Mendoza Business School tijekom radnog tjedna posjetit će Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu u četvrtak 7. ožujka u 9 sati, dodajući jedinstvenu dimenziju svojim iskustvima učenja izvan kampusa. Ovaj će im posjet pružiti širu perspektivu međunarodnog poslovanja i dodatno poboljšati njihovo razumijevanje globalnog okruženja. Ova prigoda predstavlja izvrsnu priliku i za studente i za Veleposlanstvo za njegovanje odnosa i promicanje zajedničkih interesa.

Prikazujući predanost Veleposlanstva izgradnji američko-hrvatskih odnosa, posebice u poslovnom sektoru, ovaj će posjet poslužiti kao dokaz jakih veza između dvaju nacija. Štoviše, usklađen je s ciljevima Američko-Hrvatske gospodarske komore, te naglašava važnost potpore inovativnim hrvatskim startupovima koji šire svoju prisutnost u Sjedinjenim Državama.

"Oduševljeni smo suradnjom s tvrtkom Ultrax Technologies tijekom programa Grow Irish", rekla je Lara Brian, pomoćnica direktora za iskustveno učenje (Associate Director of Experiential Learning) na Mendoza Business School. "Ovo partnerstvo ne samo da omogućuje našim studentima da primijene svoje vještine u stvarnom okruženju, već također pridonosi Ultraxovoj viziji revolucionarnog praćenja sportskih performansi. Vjerujemo u moć obrazovanja za 'Razvoj dobra u poslovanju', a ova suradnja je primjer našoj predanost toj misiji."

Marko Sukreški, CEO Ultrax Technologies izrazio je oduševljenje suradnjom, navodeći potencijal za inovativna rješenja i usklađivanje vrijednosti između njihove tvrtke i Mendoza Business School.

Program Grow Irish nastavlja biti platforma za transformativna obrazovna iskustva, spajajući akademsku zajednicu i industriju kako bi oblikovali budućnost poslovanja. Dok studenti uranjaju u projekte iz stvarnog svijeta, oni ne samo da pridonose uspjehu partnerskih organizacija, već i sazrijevaju kao široko obrazovani poslovni profesionalci s predanošću dobrom u poslovanju.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next