Biz Tech web portal powered by vidi logo2

VIDI 336: Usporedni test pametnih satova i fitness gadgeta Istaknuto

VIDI 336: Usporedni test pametnih satova i fitness gadgeta

U novom broju časopisa VIDI za ožujak donosimo vam zanimljive hardverske i softverske teme, među kojima je i usporedni test pametnih satova i drugih gadgeta namijenjenih praćenju zdravlja i fitness aktivnosti.

Druga najjače hardverske teme odnose se na upscaling grafičkih kartica, proljetno čišćenje mobitela od nepotrebnog smeća i upscaling grafičkih kartica pomoću novih tehnologija.

1

Iz sadržaja novog broja izdvajamo:

Tema broja: Usporedni test pametnih satova i fitness gadgeta

2

Istražili smo što brendovi trenutno nude, po čemu se satovi ističu od drugih i s čime valja upariti pametne satove za još bolje fitness rezultate.

Fokus: Bett London

3

Posjetili smo najveći svjetski događaj posvećen edukacijskoj tehnologiji, koji okuplja stručnjake iz cijelog svijeta kako bi razmijenili ideje, iskustva i inovacije koje oblikuju budućnost obrazovanja.

Hardverska tema: Upscaling grafičkih kartica

4

DLSS i FSR su već dobro poznate tehnologije bez kojih je teško zamisliti neku novu igru. Provjerili smo kakve nam performanse i kvalitetu slike mogu ponuditi.

Proljetno čišćenje mobitela

5

Prije ili kasnije, svi iskoristimo svaki megabajt na svome uređaju. Iako čišćenje nije najzabavniji postupak, tim potezom možete vrlo jednostavno vratiti ogroman postotak memorijskog prostora i dobiti ponešto performansi.

Recenzija: HONOR Magic V2

6

Nakon što smo sudjelovali na službenom predstavljanju ovog preklopnog mobitela u Leipzigu, hitro smo se vratili u VidiLab kako bismo testirali što sve nudi.

Tema: Alati za dijagnostiku, overclock i benchmark

8

Donosimo vam pregled esencijalnih softverskih alata za svakog hardverskog entuzijasta koji sam želi testirati performanse, dijagnosticirati probleme i ubrzati svoje računalo.

PC Play recenzija: Helldivers 2

9

Saznajte zašto je ova kooperativna pucačina iz trećeg lica natjerala razvojni studio Arrowhead da limitira broj igrača koji ju istovremeno igraju na 450.000. Igra je po nama jedno od najugodnijih iznenađenja u svijetu gaminga.

Programiranje: NasaLib i Verve

7

U ovoj temi ćete saznati kakav utjecaj ima američka svemirska agencija NASA na razvoj softvera i programiranje.

Osim ovih tema, u novom broju ćete pronaći obilje recenzija hardvera koji smo protekli mjesec imali na testu, uključujući jednu opaku gaming PC konfiguraciju, a tu su i najnovije vijesti iz svijeta, Hrvatske i znanosti, kao i reportaže s najzanimljivijih događanja kojima smo bili nazočili.

Broj upotpunjuju Makova svemirska kolumna, tradicionalni Vidi doktor i najave najboljih igara sa Sonyevog State of Play događanja.

VIDImo se!

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next