Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Optima Telekom predstavio OptiFiskal Mini i Maxi, cjelovita rješenja fiskalnih blagajni

Optima Telekom predstavio OptiFiskal Mini i Maxi, cjelovita rješenja fiskalnih blagajni

Optima Telekom, uz već postojeći spektar telekomunikacijskih usluga, predstavio je OptiFiskal Mini i OptiFiskal Maxi, cjelovita rješenja fiskalnih blagajni. Obje usluge su primarno namijenjene malim tvrtkama, a sekundarno i poslovnim korisnicima iz viših segmenata tržišta, koji svoje poslovanje moraju imati usklađeno sa Zakonom o fiskalizaciji u prometu gotovinom.

Nove usluge Optima Telekoma, koje spadaju u područje ICT-a, korisnicima nude cjelovita hardversko-softverska rješenja te osiguravaju maksimalnu učinkovitost poslovanja bez puno ulaganja. Usluga OptiFiskal Mini korisnicima nudi najjednostavniju moguću prilagodbu zakonskoj obvezi fiskalizacije, lako je prenosiva te zauzima minimalno prostora. Iznimno je jednostavna za korištenje, a objedinjuje blagajnu, pisač i aplikaciju u jednom uređaju koji je dovoljno mali da stane na vaš dlan.

Druga usluga je OptiFiskal Maxi, fiskalna blagajna na Android operativnom sustavu. Objedinjuje pisač, tipkovnicu i aplikaciju, a sa svojim 7-inčnim ekranom osjetljivim na dodir omogućuje lakši rad i bolju preglednost. Ima i opciju vođenja skladišta, kao i mogućnost lakše autorizacije korisnika putem narukvice, privjeska ili pametne kartice.

Obje usluge uključuju, kako korisničku tako i i tehničku podršku, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, zamjenu uređaja u slučaju uništenja ili gubitka u roku od 24 sata, kao i edukaciju i instalaciju na lokaciji korisnika. Velika je prednost da je sve što je potrebno za funkcioniranje usluge objedinjeno u jednom uređaju. U slučaju prekida veze s Poreznom upravom, korisnik i dalje može izdavati račune, a čim se ponovno uspostavi veza, računi se automatski šalju Poreznoj upravi.

Usluge se plaćaju u mjesečnim naknadama u koje je uključeno i održavanje, a moguće je ugovaranje s minimalnim jednokratnim troškovima. OptiFiskal Mini i OptiFiskal Maxi predstavljaju idealna rješenja za fiskalizaciju poslovanja, bez dodatnih većih ulaganja.

Više o uslugama: http://www.optima.hr/hr/poslovni-korisnici/fiskalne-blagajne/optifiskal-mini/

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next