Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Uspješno održana konferencija DignetDays 2016 Istaknuto

Uspješno održana konferencija DignetDays 2016

Četvrta tehnološka konferencija DignetDays, održala se 28. listopada u Arena Centru u Zagrebu i okupila značajan broj sudionika. Predavači iz zemlje i inozemstva govorili su o temama koje su pobudile velik interes prisutnih.

DignetSoftware jedan je od vodećih regionalnih implementatora poslovnog sustava Microsoft Dynamics NAV i maloprodajnog sustava LS Retail, a klijente ima u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Turskoj, Bugarskoj, Njemačkoj i Ujedinjenom kraljevstvu. Svoju redovitu tehnološku konferenciju tvrtka je ove godine organizirala pod geslom „Donesite dobru odluku“. Konferencija namijenjena direktorima, vlasnicima trgovačkih društava i poslovnoj zajednici općenito okupila je više od 90 sudionika iz Slovenije, Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

Veliku pomoć u realizaciji ovogodišnje konferencije dao je dugogodišnji partner LS Retaila s Islanda, vodeći dobavljač globalnih softverskih rješenja za maloprodaju, PricewaterhouseCoopers jedna od najvećih svjetskih kompanija za intelektualne usluge, računovodstveno, porezno i poslovno savjetovanje te Metronet, ugledna telekomunikacijska kompanija s brojnim zadovoljnim poslovnim korisnicima.

U uvodnom predavanju Nermin Montel (DignetSoftware) je ukazao na dobre karakteristike poslovnog sustava Microsoft Dynamics NAV i maloprodajnog sustava LS Retail koje su dobra osnova za donošenje poslovnih odluka. Matthias E. Matthiasson (LS Retail) govorio je o suvremenim trendovima u maloprodaji i globalnim softverskim rješenjima.

Sandro Mešić (PwC) je obradio problematiku big data managementa u korelaciji s ostvarivanjem strateških prednosti. Petur Th. Sigurdsson (LS Retail) informirao je prisutne o trendovima u području e-Commerce loyaltyja i time pobudio znatan interes sudionika iz područja maloprodaje tekstilnih proizvoda te nafte i naftnih derivata koji su izrazili želju za dodatnim informacijama.

O vrlo interesantnoj temi porasta cyber kriminala govorio je Per A. Sundbye (PwC). Seni Buljat (Metronet) dao je niz odgovora na vječna pitanja korisnika koja se odnose na sigurnost u cloudu.

10

Sudionici su ponovo potvrdili vrijednost DignetDays konferencije, ne samo svojom prisutnošću, već i svojim intenzivnim i živim razgovorima za vrijeme druženja u stankama konferencije.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next