Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Poslovna inteligencija od sada u poslovnom kompleksu Fabrika Istaknuto

Poslovna inteligencija od sada u poslovnom kompleksu Fabrika

Veliki rast u posljednjih nekoliko godina Poslovna inteligencija je obilježila i ulaskom u novi poslovni prostor.

Stoga će naša poznata IT tvrtka umjesto na dosadašnje dvije zagrebačke adrese biti locirana u poslovnom kompleksu Fabrika na Trešnjevci. Novi prostor moderno je uređen s dodirom industrijskog stila i tvorničkog ozračja bivše Heruc tvornice.

IMG 20171006 162137

Novi prostor Poslovne inteligencije smjestiti će preko 140 zaposlenika, a kako tvrtka očekuje daljnji stabilni rast kroz narednih nekoliko godina, tako će se i "višak" prostora uskoro popuniti. U prostoru za stotinjak zaposlenih ideja iza uređenja ureda bila je omogućiti konzultantima uspješniju međusobnu komunikaciju, ali i kvalitetniju suradnju s klijentima te su dodani novi sadržaji kao što su zajedničke prostorije za relaksaciju te edukacijski centar.

IMG 20171006 162719

„Prošle godine proslavili smo 15 uspješnih godina na IT sceni, a ove godine otvorili smo još jedan ured naše tvrtke BIRD Consulting u Beču, sedmi po redu. Za uspješnu tvrtku poput nas, bilo je prikladno da i naši uredi pokažu da pratimo trendove te da naši zaposlenici, korisnici i partneri jednostavnije i lakše komuniciraju i surađuju,“ izjavio je Dražen Oreščanin, predsjednik Uprave Poslovne inteligencije.

IMG 20171006 162736

U 1500 kvadrata svi su timovi našli svoje odjele, ali je ostalo mjesta i za rekreacijski dio s nezaobilaznim stolom za stolni tenis i nogomet te naravno kuhinjom.

IMG 20171006 163149

Poslovna inteligencija vodeća je tvrtka za implementaciju analitičkih sustava i strateški ICT konzalting u jugoistočnoj Europi, koja pruža usluge implementacije skladišta podataka, analitike velikih podataka, integracije podataka, poslovne inteligencije, rudarenja podataka, planiranja i budžetiranja, financijske konsolidacije, upravljanja rezultatima poslovanja, upravljanja rizikom i upravljanja matičnim podacima.

IMG 20171006 163954

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a posluje i iz ureda u Londonu, Beču, Ljubljani, Beogradu, Podgorici i Sarajevu, s više od 100 iskusnih konzultanata unutar grupe.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next