Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Tvrtka Agilcon pokreće besplatnu ljetnu marketinšku akademiju Istaknuto

Tvrtka Agilcon pokreće besplatnu ljetnu marketinšku akademiju

Tvrtka Agilcon najavila je prvu online besplatnu akademiju Marketing Automation Academy. S radom kreće 19. lipnja.

Marketing Automation Academy by Agilcon je besplatna online edukativna radionica u trajanju od osam tjedana koja će polaznicima omogućiti upoznavanje sa svrhom i prednostima marketinške automatizacije, stjecanje znanja o strategiji i procesima marketinške automatizacije te kako koristiti tehnološke proizvode poput Salesforce Marketing Clouda.

Bit će pokrivene osnove marketinške automatizacije, njena uloga i prednosti u sklopu šire marketinške strategije te kako postaviti strategiju za automatizaciju poslovnih procesa. Također će biti moguće saznati kako kreirati uspješan sadržaj, upravljati potencijalnim klijentima, kako doći do podataka i koristiti ih, kako koristiti alate za marketinšku automatizaciju, kako koristiti analitiku i umjetnu inteligenciju...

Osim toga, polaznici Akademije će kroz praktične vježbe i sami moći isprobati alate za automatizaciju i izraditi vlastite kampanje.

Primarno za marketingaše

"Marketinška automatizacija u Hrvatskoj je i dalje relativno novi koncept jer se tvrtke većinski koriste e-mail marketingom i marketingom putem društvenih mreža.

Tvrtke su tek nedavno počele koristiti platforme za automatizaciju kao što je Salesforce kako bi centralizirale svoje digitalne marketinške aktivnosti i orkestrirale kampanje.

Upravo je podizanje svijesti o marketinškoj automatizaciji i općenito njezinim prednostima cilj akademije Marketing Automation Academy by Agilcon.

Akademija je namijenjena marketing menadžerima, digital marketing menadžerima, stručnjacima iz područja digitalnog marketinga, CRM menadžerima, marketinškim stručnjacima, voditeljima prodaje i svim drugim koji su zainteresirani za ovu tematiku", izjavila je Irena Domjanović, voditeljica Marketing Automation Academy.

Akademija će biti podijeljena na tjedne blokove. Tijekom svakog tjedna bit će obrađivana određena tema. Svaka će imati video lekcije, tekstualne materijale, linkove, blogove te zadatke i/ili kvizove. Pojedini tjedni će uključivati intervjue s klijentima tvrtke Agilcon ili gostovanja stručnjaka određene tematike.

Sadržaj će početkom svakoga tjedna biti distribuiran polaznicima putem emaila.

Prijave su otvorene do 15. lipnja.

 

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next