Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Ingemark ima novu šeficu marketinga Istaknuto

Morana Stričić Petrović Morana Stričić Petrović

Morana Stričić Petrović nova je voditeljica odjela za marketing i komunikacije u softverskoj agenciji Ingemark.

Stričić Petrović u Ingemark stiže iz osiguravajućeg društva GRAWE Hrvatska, gdje je kao voditeljica Grupe za korporativne komunikacije bila zadužena za planiranje, kreiranje i provedbu cjelokupne komunikacije poduzeća i branda.

U GRAWE-u je provela desetak godina. IT sektor vidi kao industriju koja se iznimno brzo mijenja i prilagođava, a istovremeno nameće trendove drugim industrijama.

"Pružila mi se prilika primijeniti svoje znanje i iskustvo kako bih doprinijela daljnjem razvoju i rastu ionako uspješne tvrtke, koja je s obzirom na kvalitetu, inovativnost i važnost svojih projekata te potvrđeno zadovoljstvo svojih zaposlenika, preskromno zastupljena u javnosti.

Fokus na širenje na nova tržišta

Vjerujem da ćemo planiranim komunikacijskim i marketinškim aktivnostima povećati našu vidljivost na inozemnom i domaćem tržištu i osigurati prepoznavanje kvalitete naših custom proizvoda i usluga.

Najvažnije je podići razinu razumijevanja naših prednosti i snaga u odnosu na konkurenciju, kako bismo privukli nove klijente i zaposlenike te kako bi i postojeći i budući klijenti i zaposlenici bili što zadovoljniji", rekla je Stričić Petrović.

Fokus Ingemarka tijekom ove godine bit će na širenju tvrtke, odnosno zapošljavanju novih stručnjaka i širenju poslovanja na domaćem i inozemnim tržištima (s naglaskom na SAD), kao i na poboljšanju postojećih i razvoju novih komunikacijskih i marketinških strategija.

"Njeno iskustvo i sposobnosti bit će velika dobit za našu tvrtku. Vjerujemo da će njena stručnost i znanja pomoći u unaprjeđenju poslovanja i daljnjem rastu Ingemarka", rekao je Hrvoje Ljubičić, glavni izvršni direktor Ingemarka.

Ingemark je specijaliziran za razvoj i implementaciju tehnoloških rješenja prema potrebama i narudžbama klijenata. Uz razvoj softvera, koji čini jezgru poslovanja, tvrtka nudi i rješenja s područja sistemskih integracija, cloud consultinga te ima bogato iskustvo u razvoju rješenja za e-trgovinu.

Trenutno ima šezdesetak zaposlenih. Više od pola prihoda ostvaruje izvan Hrvatske.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next