Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Ivan Gabrić postao predsjednik uprave IN2 Istaknuto

Ivan Gabrić Ivan Gabrić IN2

IN2 grupa ima novog predsjednika uprave Ivana Gabrića, koji će se pridružiti Sanji Svilokos, članici uprave za poslovanje, i Snježani Stanković, članici uprave za financije u upravljačkom timu grupacije.

Gabrić ima blizu 30 godina iskustva rada u ICT sektoru, od čega posljednjih devetnaest godina na upravljačkim pozicijama kompanija poput Combisa i A1.

Dugi niz godina radio je na razvijanju kompleksnih ICT usluga i rješenja za niz različitih industrija, kao i na razvoju tehnoloških poslovnih rješenja i plasiranju usluga na tržište.

Cilj: Podrška za rast

"Vjerujem kako će moja pozitivna energija, visoka motiviranost za postizanjem ciljeva i otvorena dvosmjerna komunikacija biti pokretač novih poslovnih uspjeha.

Moj je cilj podržati rast grupacije, nastaviti jačati odnose s postojećim korisnicima te pokrenuti nove projekte s novim korisnicima. Mi smo snažna grupacija koju čine prije svega naši zaposlenici, točnije njih 650 u pet poslovnih jedinica u deset tvrtki u sklopu IN2 grupe.

Želja mi je da i u budućnosti rastemo kao grupacija s našim zaposlenicima, korisnicima i tržištem u cjelini", rekao je Gabrić.

"Gabrić će ekspertizom, raznolikim iskustvom i novim idejama dodatno ojačati naš upravljački tim radi daljnjeg organskog i anorganskog rasta IN2 grupe", istaknula je Katarina Šiber Makar, viša dopredsjednica za razvoj poslovanja u CSI-ju i članica nadzornog odbora IN2 grupe.

IN2 grupa završila je 2022. godinu s ukupnim poslovnim prihodima u iznosu od 33,6 milijuna eura, 23 posto više u odnosu na prethodnu 2021. godinu. Povećanje ukupnih poslovnih prihoda ostvareno je uz akvizicije tvrtki MCS grupa i Libusoft Cicom te organski rast uz redovno poslovanje.

Istovremeno su za 24 posto rasli i ukupni poslovni rashodi IN2 grupe.

Sanja Svilokos i Snježana Stanković vodile su tu tvrtku od siječnja ove godine, kada je s mjesta predsjednika uprave otišao Denis Jašarević, koji je u veljači postao članom uprave Verso Altima grupe..

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next