Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Peter Doggart novi je glavni operativni direktor ReversingLabsa Istaknuto

Peter Doggert i Mario Vuksan Peter Doggert i Mario Vuksan

ReversingLabs nedavno je imenovao Petera Doggarta za glavnog operativnog direktora.

Na toj će funkciji raditi na daljnjem širenju poslovanja i rješenja za zaštitu globalnog lanca opskrbe softvera.

U ReversingLabsu su razvili vlastito rješenje za to područje nakon što je proteklih godina otkriven niz kibernetičkih napada izvedenih putem lanca opskrbe softvera. Među poznatijima su oni na američke tvrtke SolarWinds i 3CX.

Doggart ima više od 20 godina iskustva u kibernetičkoj sigurnosti u SAD-u. Specijalnosti su mu korporativna strategija, izlazak na tržište i poslovni razvoj. Bio je na rukovodećim mjestima u Armisu, Symantecu i Blue Coatu. U ReversingLabsu će predvoditi skaliranje tvrtke te odjele prodaje, marketinga i poslovnog razvoja.

Jedinstvena pozicija za globalni lanac nabave softvera

"ReversingLabs je u jedinstvenoj poziciji da osigura globalni lanac nabave softvera, zahvaljujući dugo stvaranoj ekspertizi u raspakiravanju koda bez pristupa izvornom kodu", rekao je Doggart.

"Naša tehnološka platforma pruža duboke uvide u rizike i kontekst u svakom softverskom paketu", izjavio je Mario Vuksan, izvršni direktor i suosnivač ReversingLabsa.

"Posljednjih je godina naša industrija naučila da je sigurnost lanca opskrbe softvera ključno pitanje koje zahtijeva inovativnu platformu koja istražuje sav softver koji organizacija izgradi, kupi ili preuzme, kako bi identificirala zlonamjerno ponašanje i ostala ispred prijetnji kibernetičkoj sigurnosti.

ReversingLabs je naš partner u predvodničkim inicijativama Secure by Design, koje uključuju sigurnost opskrbnog lanca", rekao je Sudhakar Ramakrishna, predsjednik i izvršni direktor IT tvrtke SolarWinds.

ReversingLabs intenzivno radi na uspostavi globalnih strateških partnerstva za poticanje inovacija i suradnje te za razvoj vrhunskih rješenja za sigurnost opskrbnog lanca.

Nedavno je sklopio partnerski sporazum s kalifornijskom tehnološkom tvrtkom Synopsys, a prethodno je, među ostalim, potpisao strateško partnerstvo s britanskim PwC-jem kako bi uveo sigurnost lanca nabave softvera u programe upravljanja rizikom trećih strana.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next