Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Habjanec i Olujić u upravi tvrtke Monri Payments Istaknuto

Hrvoje Habjanec i Viktor Olujić Hrvoje Habjanec i Viktor Olujić

Viktor Olujić i Hrvoje Habjanec novi su članovi uprave tvrtke za platne usluge Monri Payments.

Olujić će ostati član uprave ASEE Hrvatska, a u Monri Payments će biti zadužen za koordinaciju tehničkih timova i sudjelovati u razvoju novih proizvoda i servisa. Habjanec na poziciju člana uprave zaduženog za segment softvera za blagajne i HoReCa rješenja dolazi s pozicije direktora tvrtke Integrirani poslovni sustavi.

"Olujić je zaslužan za implementacije nekih od najznačajnijih projekata u financijskoj i industriji plaćanja Hrvatske i regije, a Habjanec za softverska rješenja koja su bila ključna u uvođenju fiskalizacije i digitalizaciji ugostiteljstva u Hrvatskoj.
Vjerujem kako ćemo zahvaljujući novim pojačanjima u upravi nastaviti uspješno graditi svoju poziciju i van granica regije", istaknuo je Damir Čaušević, generalni direktor Monrija.

Širenje na inozemna tržišta

Olujić je bio zadužen za razvoj dijela internacionalnih proizvoda ASEE Grupe, uključujući dizajniranje i razvoj PKI grupe proizvoda i sigurnosnih rješenja. Vodio je i timove koji su dizajnirali sustave za mobilna plaćanja i zaštitu plaćanja pri kupovini na internetu. Rješenja za čiji je razvoj zaslužan koristi više od 150 banaka i bankarskih grupacija diljem svijeta za zaštitu sigurnosti svojih korisnika prilikom online plaćanja.

Habjanec ima više od 10 godina iskustva u vođenju tvrtke koja je proizvela fiskalnu blagajnu za ugostitelje i kompletno IT rješenje za tu granu industrije. U Monriju vodi razvoj ugostiteljskih rješenja Remaris i Smart, kao i Thora, sustava namijenjenog maloprodaji i veleprodaji za trgovine.

Monri, koji djeluje pod okriljem Paytena unutar ASEE grupe, u Hrvatskoj je tržišni lider u POS-u, a u Hrvatskoj, BiH, Srbiji i Makedoniji prvi su u online obradi kartica. U Hrvatskoj su tijekom 2022. godine obradili više od 130 milijuna kartičnih transakcija.

Imaju više od 120 zaposlenih i POS terminale na preko 10.000 prodajnih mjesta, primarno u trgovačkim lancima. U ugostiteljskim objektima nalazi se više od 8.500 Monrijevih blagajničkih rješenja. U tijeku je daljnje širenje poslovanja na međunarodno tržište, s fokusom na Rumunjsku, a potom i Italiju.

Početkom godine uspješno je provedeno i spajanje tvrtki Integrirani poslovni sistemi, Gastrobit Grc Grupa, WebStudio i Monri, koje sada djeluju pod brendom Monri.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next