Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Infinum otvorio ured u Amsterdamu Istaknuto

Martijn Spek Martijn Spek Infinum

Infinumov ured u Nizozemskoj vodit će Martijn Spek, menadžer s više od 20 godina iskustva u tehnološkoj industriji.

Infinum se posljednjih nekoliko godina proširio na više lokacija u Europi i Sjedinjenim Državama, kako bi bili bliže svojim klijentima. Ukupno su tako dosad otvorili sedam ureda u šest država.

Već godinama surađuju s agencijom Dept sa sjedištem u Amsterdamu, dok ih dugogodišnje partnerstvo s tvrtkom za pametnu rasvjetu Signify povezuje s nizozemskim gradom Eindhovenom. Globalno sjedište Philipsa, Infinumovog dugogodišnjeg klijenta, također je u Amsterdamu. Philips je nedavno najavio kako će otpustiti šest tisuća zaposlenih.

Čovjek za gradnju tima i rast

Ured u tom gradu vodit će Martijn Spek, menadžer s više od 20 godina iskustva u tehnološkoj industriji. Odabran je zbog toga što ima iskustva s pokretanjem, rastom i upravljanjem digitalnim tvtkama. Prva zadaća bit će mu okupljanje tima za nizozemsko tržište.

Prije Infinuma Spek je proveo tri godine kao komercijalni direktor tvrtke DevOn, zadužen za regiju Beneluxa. Također je obavljao dužnost izvršnog direktora u tvrtkama Listo Technology i Conclusion Digital, a bio i dvije godine glavni izvršni direktor tvrtke INFIZEN.

Završio je, sudeći po njegovom korisničkom profilu na Linkedinu, nekoliko obrazovnih programa tematski vezanih uz tehnologije blockchaina.

"Uzbudljivo je biti dio projekta od samog početka i veselim se što ćemo zajedno graditi Infinumov brend u Nizozemskoj. Prema mojem iskustvu, na ovom tržištu važno je provoditi riječi u djela, odnosno uvijek isporučiti ono što obećajete. Infinum je pokazao zavidnu kvalitetu rada do sada i nizozemskim klijentima možemo ponuditi dodatnu vrijednost", rekao je Spek.

Infinum je od ožujka 2022. godine pod vodstvom Nikole Kapraljevića, koji je poziciju glavnog izvršnog direktora preuzeo od Tomislava Cara, suosnivača te tvrtke. Car je od tada predsjednik Infinuma i prvi čovjek Software-as-a-Service tvrtke Productive. U Infinumu je i dalje aktivan kao savjetnik.

Osnovan 2005. u Karlovcu, Infinum danas ima više od 350 zaposlenih. Osim s Philipsom, surađuju s tvrtkama poput Disneya, Porschea i KPMG-a.

 

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next