Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Bojan Petković novi je regionalni menadžer tvrtke PlanRadar za istočnu Europu Istaknuto

Bojan Petković Bojan Petković

Bojan Petković imenovan je regionalnim menadžerom za istočnu Europu koja uz regiju jugoistočne Europe uključuje i Poljsku, Rumunjsku, zemlje Baltika te središnju Aziju.

Kao regionalni menadžer za istočnu Europu, Petković će biti odgovoran za daljnji razvoj poslovanja tvrtke i osnaživanje lokalnih timova na temelju iskustva i poslovne strategije korištene u jugoistočnoj Europi, s fokusom na Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju.

Ciljevi: Povećanje broja zaposlenih, klijenata i partnera

Prije dolaska u PlanRadar Petković je radio kao inženjer i direktor u geodetsko-projektnom uredu, na projektima javnih i privatnih investitora na području jugoistočne Europe. Diplomu inženjera geodezije stekao je na Geodetskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Uz to je završio MBA studij sa specijalizacijom iz poduzetništva i inovacija 2018. godine na bečkom Sveučilištu WU.

"Cilj je do kraja ove godine povećati ukupan broj zaposlenika na 75 i utrostručiti broj klijenata s tih tržišta", najavio je Petković koji je također preuzeo i ulogu voditelja programa partnerstva PlanRadara na globalnoj razini. Namjerava imati 600 partnera do kraja ove godine.

PlanRadar je Software as service (SaaS) rješenje za digitalnu dokumentaciju i komunikaciju u građevinskoj industriji i tržištu nekretnina.  Koristi se za građevinsku dokumentaciju, upravljanje zadacima i nedostacima, certificiranje i održavanje nekretnina te druge slične svrhe.

PlanRadar dostupan je putem web aplikacije (za sve preglednike) i aplikacija za pametne telefone i tablete (operativni sustavi iOS, Android, Windows). Temelji se na digitalnom građevinskom tlocrtu ili arhitektonskom planu, omogućujući komunikaciju u građevinarstvu i projektima nekretnina.

Sa sjedištem u Beču, tvrtka ima više od 200 zaposlenih. Trenutno surađuje s više od 120 tisuća klijenata iz više od 65 država. Urede također ima u Amsterdamu, Bukureštu, Londonu, Madridu, Milanu, Parizu, Varšavi i Zagrebu.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next