Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Krešimir Dominić novi je glavni operativni direktor Vidija Istaknuto

Krešimir Dominić novi je glavni operativni direktor Vidija

Vidi, izdavačka kuća i edukacijsko-tehnološki start-up, ubrzano se razvija nakon investicije VC fonda Feelsgood. Mjesto glavnog operativnog direktora u njoj preuzet će Krešimir Dominić.

Dominić ima bogato iskustvo iz komunikacijske industrije, gdje je skoro dva desetljeća proveo na operativnim i menadžerskim pozicijama. Prethodne dvije godine proveo je kao regionalni marketinški direktor računovodstvene i konzalting mreže Crowe. Također je sudjelovao u projektima Vidi Awards i e-novation.

"Vidi je pozitivno neobična pojava u start-up svijetu: uspješni tehnološki medij koji je razvio sustav za STEM obrazovanje s globalnim potencijalom. Veseli me da mogu dati doprinos u ovom pivotalnom trenutku razvoja kompanije u međunarodno uspješni poduhvat", rekao je Dominić povodom preuzimanja nove dužnosti.

Investicija u alate za obrazovanje

"Vidi je odmah nakon investicije VC fonda Feelsgood krenuo s privlačenjem najboljih mogućih ljudi u svoj tim. Ciljamo ljude s velikim radnim iskustvom u Hrvatskoj ali i na međunarodnom tržištu te gledamo da dijele iste vrijednosti s nama.

Želja nam je da s novim ljudima omogućimo tvrtki još veću inovativnost, agilnost i efikasnost s ciljem osmišljavanja i implementacije novih inovativnih proizvoda na tržište Hrvatske i svijeta", rekao je Tomislav Kotnik, osnivač i glavni izvršni direktor Vidija.

Kao što smo već pisali, fond rizičnog kapitala za investiranje s društvenim učinkom Feelsgood uložio je početkom veljače ove godine 600 tisuća eura u tvrtku VIDI-TO, u kojoj razvijaju sustave za inteligentno obrazovanje. Investicija će biti podloga za nastavak razvoja i globalne prodaje alata koji djecu i učitelje povezuju u prenošenju i usvajanju znanja kroz različite poticajne metode pametne upotrebe novih tehnologija.

VIDI-TO je tvrtka koja je potekla kao tehnološki medij prije gotovo 30 godina, a danas uz medijske platforme razvija sustave za inteligentno obrazovanje, alate koji djecu i učitelje povezuju u atmosferu gdje djeca usvajaju znanja kroz različite poticajne metode pametne upotrebe novih
tehnologija.

Osim časopisa Vidi, pod svojim okriljem ima i tehnološke web portale Vidi.hr, Vidilab.com, Vidiauto.com, PCPlay.hr, Mobil.hr i ITBizCrunch.com.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next