Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Links otvorio svoju najveću trgovinu na preko 1000 kvadrata Istaknuto

Links otvorio svoju najveću trgovinu na preko 1000 kvadrata

Poznati prodajni lanac IT i elektroničke opreme Links otvorio je u Zagrebu na Jankomiru svoju 13 trgovinu. Dosada najveći prodajni prostor ima preko 1000 kvadrata i čak 25000 artikala.

Otvarajući trgovinu u Family fun and home Mallu, direktor Linksa Vlatko Škarica pohvalio se kako novi prodajni prostor ima najveću IT demo zonu u Hrvatskoj s čak 250 upaljenih uređaja koje kupci mogu isprobati. Uz to, naglasio je da se nastavlja politika stručnog prodajnog osoblja koje će biti zaduženo za pojedine segmente unutar trgovine.

Links trgovina3

Links inače sada u ponudi ima i proizvode za dom, obitelj, posao i hobi, a među uređajima su veliki i mali kućanski aparati, bijela tehnika uz standardni IT dio, električne romobile i dronove, foto opremu i raznih dodataka.
Cijela investicija u novu trgovinu iznosila je 15 milijuna kuna, a donijela i 25 novih radnih mjesta. Links ima i novi slogan dodir pametne tehnologije, a iz tvrtke su se pohvalili kako su prošlu godinu završili s 40 posto većim prihodima zahvaljujući jakom fokusu na web prodaju te da uslijed udara pandemije nije izgubljeno niti jedno radno mjesto.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next