Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Međunarodna #play14 konferencija ozbiljnih igara prvi put u Zagrebu Istaknuto

Međunarodna #play14 konferencija ozbiljnih igara prvi put u Zagrebu

Studio za razvoj igara Gamechuck od 3. - 5. ožujka 2023. u Zagrebačkom inovacijskom centru ZICER, organizira #play14, prvu hrvatsku inačicu poznate međunarodne konferencije takozvanih ozbiljnih igara.

Igranje kao način učenja, rješavanja problema, usavršavanja timske suradnje i poticanja inovacija uzima sve veći zamah u suvremenom poslovnom okruženju. Ozbiljne igre polako postaju dio svakodnevnog arsenala voditelja timova, odjela i poduzeća u nastojanju da uklone sve moguće prepreke za uspjeh projekta.

Konferencija #play14 namijenjena je liderima i facilitatorima koji koriste ili razmišljaju o korištenju igara u poslovanju. Tijekom dva i pol dana trajanja konferencije, svi sudionici pozvani su da otvoreno predlažu, odnosno organiziraju ozbiljne igre te dijele i razmjenjuju znanja s istomišljenicima iz cijele Europe.

Službena mentorica zagrebačkog izdanja #play14 bit će Nancy Beers, iskusna predavačica, organizatorica hackatona, scrum i agile trenerica. Uz brojne domaće stručnjake, svoj dolazak na zagrebačku konferenciju dodatno su potvrdili gosti iz Italije, Nizozemske, Estonije, Češke, Rumunjske i Srbije.

"Jako mi je drago da smo uspjeli dovesti Play14 franšizu prvi put u Hrvatsku. Serious play i gamifikacija su još pomalo strani koncepti u domaćim poslovnim krugovima, ali ovaj događaj možda spoji stručnjake u tom polju s ljudima koji su spremni isprobati ove poslovne i organizacijske inovacije, koje se drugdje u Europi već dugo koriste", izjavio je Aleksandar Gavrilović, direktor Gamechucka.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next