Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Tehnologije i transformacija hrvatskog društva naći će se u fokusu 5. foruma ICT i društvo Istaknuto

Tehnologije i transformacija hrvatskog društva naći će se u fokusu 5. foruma ICT i društvo

Kako tehnologije mijenjaju naš svakodnevni život u doba druge modernizacije svijeta? Kakveprilike za razvoj i tehnološki napredak Hrvatskoj i Europskoj uniji donose mreže 5G i 3Dtehnologije?

Odgovore na ta i druga aktualna društveno-tehnološka pitanja ponudit će govornici i panelistipetog foruma "ICT i društvo - Tehnološke revolucije i transformacija hrvatskog društva u 21.stoljeću", koji će biti održan u četvrtak, 21. travnja 2022. godine, u hotelu Internacional uZagrebu.

Svoja će znanja i iskustva tijekom predavanja i panela podijeliti ministar znanosti i obrazovanjaRadovan Fuchs, prodekan za znanost zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstvaNikola Mišković, dekan osječkog Fakulteta elektrotehnike, računalstva i informacijskihtehnologija Tomislav Matić, predsjednik vijeća HAKOM-a Tonko Obuljen, generalni direktorAVL Hrvatska Goran Mirković, član uprave i glavni direktor za tehniku i IT Hrvatskog TelekomaBoris Drilo, predsjednik uprave tvrtke Odašiljači i veze Mate Botica i drugi.

Forum organiziraju Institut za europske i globalizacijske studije i Mreže Foruma ICT i društvo.Zemlja partner je Indija.

Sudjelovanje je besplatno uz registraciju. Program i više informacija potražite na webodredištu www.ictsocietyforum.com

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next