Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Motorola je predstavila svoj najbrži telefon moto g100 Istaknuto

Motorola je predstavila svoj najbrži telefon moto g100

Motorola je predstavila moto g100, svoj najbrži mobitel i prvi njezin uređaj opremljen mobilnom platformom Qualcomm Snapdragon serije 8. Motorola kaže da novi pametni telefon krase performanse premium mobitela koje donose izvanredno iskustvo gaminga i izuzetan sustav kamera.

Uz to, moto g100 kompatibilan je s platformom Ready For koja je osmišljena kako bi donijela gaming na veliki ekran, unaprijeđenu upotrebu videopoziva i obavljanje više zadataka.

Kao jedan od prvih mobitela na svijetu koji upotrebljava najnoviju mobilnu platformu Snapdragon 870 5G, Motorola pruža brzu 5G povezanost i Wi-Fi 6 za najbrži prijenos podataka na jednom moto g uređaju.

Telefon dolazui s 8 GB RAM memorije, 128 GB ugrađenog prostora za pohranu podataka i mogućnost za njegovo proširivanje za 1 TB dodavanjem microSD kartice.

Za napajanje mobitela odabrana je baterija kapaciteta 5.000 mAh za koju Motorola kaže da će vam omogućiti više od 40 sati rada.

Među adutima novog telefona su i CinemaVision zaslon od 6,7 inča s omjerom stranica 21:9, kao i frekvencija osvježavanja ekrana od 90 Hz.

Nadalje, uređaj donosi do 25 % veći raspon boja i HDR certifikat, pa kažu da će vaš omiljeni sadržaj sjajiti zahvaljujući živopisnim bojama i poboljšanom osvjetljenju i kontrastu.

Također navode da će vam igre na ovom uređaju izgledati i funkcionirati odlično jer moćan procesor učitava grafiku duplo brže u usporedbi s ranijim mobitelima moto g. Uz to, funkcije Qualcomm Snapdragon Elite Gaming daju vam poboljšane opcije za podešavanje, ultrarealističnu grafiku i povećanu brzinu, dok Motorolina posebna funkcija Gametime donosi aplikacije i alate koji dodatno poboljšavaju uživanje u omiljenim igrama, dok automatski podešavaju postavke mobitela kako vas dolazni pozivi i obavijesti ne bi ometali.

Sustav kamera od 64 MP opremljen je brojnim hardverskim i softverskim rješenjima. Glavni senzor rezolucije 64 MP s tehnologijom Quad Pixel za 4x veću osjetljivost u uvjetima slabijeg osvjetljenja i prednja kamera od 16 MP korisni su za fotografiranje svakodnevnih trenutaka. Dual ultraširoke kamere, jedna naprijed, a druga sa stražnje strane omogućavaju vam da u kadar stavite 4x više prizora koje fotografirate za panoramske fotografije i selfije. Uz to, Macro Vision s ugrađenim svjetlosnim krugom približit će vas onome što slikate 5x bliže od standardnih objektiva kako biste uhvatili i najsitniji detalj bez upotrebe posebnog objektiva.

Novi način rada Dual Capture dopušta vam da istovremeno snimate prednjom i stražnjom kamerom kako biste zabilježili sugovornika, a tehnologija Audio Zoom koristi napredne mikrofone kako bi g100 uhvatio audio subjekta, ali i filtrirao buku iz okoline za čišći zvuk.

Novi Motorolini mobiteli dolaze i s My UX koji dopušta korisnicima da prilagođavaju uređaj svojim potrebama, a uključuje i naredbe pokretima kao što je swipe to split koji vam dopušta da podijelite zaslon na dva dijela kako biste radili više stvari istovremeno – poput gledanja videozapisa i dopisivanja s prijateljima ili rada u više dokumenata istovremeno.

Sigurnost podataka dodatno je poboljšana uz Motorolin ThinkShiled for mobile.

Moto G100 u Hrvatskoj će biti dostupan u travnju.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next