Biz Tech web portal powered by vidi logo2

FOI dobio novoobnovljenu dvoranu za laboratorijsku nastavu Istaknuto

FOI dobio novoobnovljenu dvoranu za laboratorijsku nastavu

Na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (FOI), svečano je otvorena novoobnovljena dvorana za praktičnu nastavu (laboratorij), koju će od nove akademske godine 2020./2021. moći koristiti svi studenti i nastavnici FOI-ja.

Rezultat je to dugogodišnje poslovne suradnje FOI-ja i Financijske agencije, koja je u potpunosti financirala opremanje dvorane, s 200 tisuća kuna.

Sredstvima donacije za opremanje dvorane nabavljeno je 19 novih HP all in one računala, LED TV s nosačem za lakše izvođenje nastave i laboratorijskih vježbi te novi uredski namještaj – radni stolovi i anatomske stolice, što će uvelike olakšati praćenje nastave za sve studente. Pristup dvorani je također od sada prilagođen osobama s invaliditetom, čime je FOI napravio značajan iskorak u prilagodbi svim studentima s poteškoćama u kretanju.

Cijelu vizuru dijela zgrade FOI-ja u Habdelićevoj ulici uljepšava i novopostavljena stolarija koja je financirana sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja RH, a u tijeku je i rekonstrukcija vanjskog izgleda zgrade (fasada), što će ovu povijesnu zgradu istaknuti u samoj gradskoj jezgri grada Varaždina.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next