Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Top 10 mjesta gdje se uputiti s prijateljicom ovog vikenda Istaknuto

Top 10 mjesta gdje se uputiti s prijateljicom ovog vikenda

Ako tražite savršeni vikend bijeg s najboljom frendicom, na pravom ste mjestu! Bilo da ste za avanturu, opuštanje u wellnessu ili želite uživati u vrhunskoj hrani i piću, ovaj popis nudi nešto za svakoga.

 A kako ne biste morali brinuti ni o čemu osim o samoj rezervaciji termina, SelectBox je osigurao doživljaje koji su unaprijed isplanirani za vas. Vi samo spakirajte kofere i pripremite se za vikend pun smijeha, dobre energije i nezaboravnih trenutaka!

1. Spa opuštanje u Hotelu Kaštel, Istra

Vrijeme je da napunite baterije! U srcu Istre, poznatom po zmajevim brazdama, vratite energiju uz aroma masažu lica i glave, uživajte u bazenu s hidromasažom i opustite se u sauni. Ovo je pravi način za isključiti se od svakodnevnog stresa i uživati u miru s prijateljicom. Hotel Kaštel smješten je na povijesnoj lokaciji, a priroda koja ga okružuje nudi potpuni osjećaj harmonije i opuštanja. Nakon tretmana, možete prošetati kroz stari grad i uživati u lokalnim delicijama u nekom od malih istarskih restorana. Ovaj wellness bijeg nudi savršenu ravnotežu između opuštanja i kulture, čineći svaki trenutak nezaboravnim.

2. Pansion Berc - Romantični Bled u Sloveniji

Tražite miran bijeg u prirodu s daškom luksuza? Pansion Berc, smješten usred čarobnog bledskog krajolika, savršen je za opuštanje. Uz dva noćenja i vrhunske večere, uživat ćete u toploj domaćoj atmosferi i modernim sadržajima. Dodajte pjenušac za dobrodošlicu, čajeve i kekse, i eto vam idealnog vikenda za pamćenje! Osim što ste u blizini Bledskog jezera, možete istražiti i brojne staze za šetnju koje vode prema Alpama. U slobodno vrijeme, opustite se na balkonu svoje sobe s pogledom na zelenilo ili se prošetajte do obližnjeg starog grada. Bled je mjesto koje će vas zasigurno ostaviti bez daha, a pansion Berc pružit će vam nezaboravan osjećaj topline doma daleko od kuće.

 

fotka_1_za_selectbox_pr_članak.jpg

Izvor: selectbox.hr

 

3. Crvena Luka Resort - kraljevski tretman na moru

Što kažete na masažu s pogledom na jedan od najljepših zalazaka sunca? U Crvenoj Luci vas čeka 30-minutna klasična masaža, jacuzzi, i voćni kokteli. Sunce, acemore, masaža – zvuči savršeno, zar ne? Crvena Luka Resort nalazi se tik uz more, a plaža je idealna za cjelodnevno sunčanje i opuštanje. Nakon masaže i koktela, možete prošetati šetnicom koja vodi uz obalu i uživati u predivnim prizorima kornatskog arhipelaga. Ako ste raspoložene za aktivniji odmor, možete se okušati u sportskim aktivnostima poput kajaka ili paddleboardinga, jer resort nudi brojne opcije za zabavu na vodi.

4. Spa Boutique - uljepšavanje i opuštanje

Vrijeme je za beauty vikend! U ovom kozmetičkom salonu možete uživati u profesionalnom make-upu, feniranju i šišanju, a manikura će zaokružiti vašu transformaciju. Pripremite se za vikend pun ljepote i samopouzdanja, jer tko kaže da ne možete izgledati fantastično i dok se opuštate? Salon Spa Boutique poznat je po korištenju vrhunskih preparata koji će vašu kožu i kosu dovesti u najbolju formu. Uz stručno osoblje koje će se pobrinuti da sve bude savršeno, možete uživati u personaliziranom tretmanu koji će odgovarati vašim potrebama. Nakon što izađete iz salona, osjećat ćete se potpuno osvježeno i spremno za ostatak vikenda!

5. Bohinjski vodeni park - Alpe, bazeni i wellness

Ako volite kombinirati zabavu i opuštanje, Bohinjski vodeni park je vaša destinacija! Uživajte u masaži, plivajte u bazenima ili se prepustite adrenalinskim toboganima. Sve to uz pogled na Julijske Alpe. Zimi pahulje možete gledati iz topline bazena. Unutarnji bazeni nude raznolike vodene atrakcije, dok su vanjski bazeni savršeni za ljetne mjesece. Uz wellness kutak i saune, imat ćete potpuni doživljaj opuštanja, a nakon kupanja uživati u restoranu s panoramskim pogledom na alpski krajolik.

 

fotka_2_za_selectbox_pr_članak.jpg

Izvor: selectbox.hr

 

6. Villa Baranja - etno čarolija uz vino i opuštanje

Ovaj vikend se uputite u srce Baranje! Vila Baranja nudi autentični etno doživljaj s dva noćenja i degustacijom lokalnih vina. Probudite se u idiličnom selu Karanac, udahnite miris prirode i dopustite da vas šarmira baranjska kultura. Nakon što uživate u tradicionalnom doručku, možete istražiti okolne vinograde ili posjetiti obližnje vinske podrume. Večeri su rezervirane za opuštanje uz čašu vrhunskog baranjskog vina, dok će vas lokalni specijaliteti očarati svojim okusima. Ako ste ljubitelji prirode, možete iznajmiti bicikle i krenuti u istraživanje mirnih krajolika Baranje.

7. Monte Rosso - vinski piknik u Istri

Tražite idealno mjesto za opuštanje uz vrhunska vina i prirodni krajolik? Monte Rosso u Crvenom Vrhu u Istri savršen je izbor! Uživajte u pikniku među vinogradima s prijateljicom, kušajte vrhunska istarska vina. Ova destinacija nudi jedinstvenu kombinaciju prirode, kulture i enogastronomskih užitaka - pravi raj za ljubitelje vina i istarskih specijaliteta. Idealno za vikend ispunjen smijehom i savršenim trenucima u društvu najbolje frendice.

 

fotka_3_za_selectbox_pr_članak.jpg

Izvor: selectbox.hr

 

8. Quad Adventure Livno - divlji konji i avantura na 4 kotača

Za one željne avanture, Livno je idealno mjesto! Vozite quadove kroz predivnu prirodu, posjetite jezera i uživajte u društvu divljih konja. Uz stručno vodstvo, ovaj izlet će vas oduševiti prekrasnim prizorima i neponovljivim doživljajima. Quad Adventure Livno je vožnja kroz livanjske pejzaže, a to je pravi adrenalinski doživljaj. Svaka staza vodi kroz netaknute dijelove prirode! Nakon što obiđete krdo divljih konja, možete stati uz jezero i uživati u mirnoj atmosferi koja vas okružuje. Za kraj dana, preporučujemo opuštanje u nekom od lokalnih restorana s tradicionalnim bosanskim specijalitetima.

9. Restoran Tabor - gastronomska avantura u Sloveniji

Spojite ljubav prema hrani i vinu na ovom jedinstvenom mjestu! Uživajte u radionici vina, plodova mora i čokolade te posjetite čokoladnicu. Degustacija vrhunskih delicija uz opuštajuću atmosferu učinit će ovaj vikend nezaboravnim za vas i vašu prijateljicu. Restoran Tabor je poznat po svojoj lovačkoj atmosferi, a interijer odiše tradicijom i poviješću. Uz bogat izbor slovenskih vina, možete uživati u autentičnim jelima koja su pripremljena s pažnjom i ljubavlju. Nakon uživanja u večeri, prošetajte kroz obližnje povijesno selo i otkrijte skrivene čari slovenskog sela.

10. Aura destilerija - degustacija istarskih delikatesa

Završite vikend s pravim okusima Istre! Posjetite Aurinu destileriju i kušajte vrhunske likere, džemove i rakije. Uz to, degustacija istarskih delicija kao što su pršut, sir i domaće maslinovo ulje savršeno će zaokružiti vaše vikend putovanje. Aura je poznata po svojoj strasti prema tradicionalnoj proizvodnji, a svaki proizvod nosi posebnu priču. Osim likera, možete kušati i različite marmelade koje će oduševiti sve ljubitelje slatkog. Ovaj posjet destileriji omogućuje vam da zavirite u proces proizvodnje i uživate u opuštenoj atmosferi uz čašicu najboljeg što Istra nudi.

 

fotka_4_za_selectbox_pr_članak.jpg

Izvor: selectbox.hr

 

I eto ga – top 10 destinacija koje će vaš vikend s prijateljicom pretvoriti u pravu avanturu ili relaksaciju iz snova! Bez obzira koju od ovih lokacija odaberete, garantiramo da ćete stvoriti uspomene koje ćete dugo prepričavati. Nema boljeg načina za punjenje baterija od vikenda provedenog u društvu najbolje prijateljice na savršenoj lokaciji. Vrijeme je da rezervirate svoje mjesto i krenete na put prema vikendu koji ćete pamtiti zauvijek.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next