Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Facebook At Work od sada ima svoju verziju messengera

Facebook At Work od sada ima svoju verziju messengera

Facebookova verzija za razgovor s kolegama na privatnoj društvenoj mreži, Facebook at Work, od sada ima novu aplikaciju "Work Chat". Slična je verziji messengera u Facebook at Worku, omogućujući kolegama da si šalju poruke, sudjeluju u grupnom razgovoru, dijele slike, stickere i videoisječke i koriste videopoziv.

Facebook at Work je u privatnom testiranju još od siječnja ove godine, kada je i bio najavljen. Facebook navodi kako ima 300 kompanija koje koriste ovu platformu, od malenih startupa do kompanija za putovanje, nekretnine itd.
Među njima je i Royal Bank of Scotland, koji planira imati 30 tisuća na ovoj platformi do ožujka 2016. i svih 100 tisuća radnika do kraja sljedeće godine.

Ova poslovna verzija vrlo je slična onoj za korisnike, te ima i vlastiti website čime se pridružuje jakim konkurentima na ovom polju, kao što su Microsoftov Yammer, Salseforce Chatter i Slack.

Freemium aplikacija Facebook at Work postala je dostupna na Google Play Storeu prošli tjedan, dok se verzija za iOS očekuje uskoro, ne navodeći neki točni datum izlaska. Dostupan je za sada jedino onima koji testiraju ovu uslugu.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next