Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Prijavite se na peto natjecanje eCommAwards za najbolji hrvatski webshop Istaknuto

Prijavite se na peto natjecanje eCommAwards za najbolji hrvatski webshop

eCommAwards je ceremonija dodjela nagrada za najbolje domaće webshopove koju 28.3. ove godine ponovo organizira udruga eCommerce Hrvatska u Sky Officeu u Zagrebu.


Na petom eCommAwards natjecanju ocjenjivat će se webshopovi u 6 područja – Korisničko iskustvo (UX), Optimizacija za tražilice (SEO), Pravna usklađenost (Legal), Analitika (Analytics), Sadržaj i marketing te Putovanje kupaca (Buyer's Journey).
Ocjenjivanje webshopova već tradicionalno obavlja žiri sastavljen od stručnjaka iz svakog područja, a nagrade se dodjelju najboljim webshopovima u svakoj kategoriji te webshopu s najboljim ocjenama iz svih kategorija, koji dobiva titulu najboljeg hrvatskog webshopa 2023.

Svaki webshop koji sudjeluje u natječaju dobiva opširnu, stručnu analizu iz navedenih područja sa savjetima za izmjene i poboljšanje postojećeg webshopa, a sudjelovanje u natjecanju besplatno je za sve punopravne web trgovce članove Udruge.

Tko čini žiri eCommAwards natjecanja

Aron Stanić (UX), stručnjak za UX s višegodišnjim iskustvom u radu s poduzetnicima i startup tvrtkama. Aktivan je član udruge eCommerce Hrvatska, te predavač na eCommerce akademiji (modul Razvoj i optimizacija web trgovine).

Marko Pačar (SEO) jedan je od osnivača Granular grupe, konzultantske agencije za unaprjeđenje digitalnih marketinških aktivnosti. U svom radu pomaže klijentima sastaviti održivu strategiju digitalnog rasta kroz koordinaciju internih i vanjskih marketinških i prodajnih timova, a osobno najviše sudjeluje u razvoju procesa u domeni contenta, UX-a i SEO-a.

Dario Begonja (Sadržaj i marketing) pomaže pretvoriti marketinške brojke u konkretne korake za bolju prodaju i niže troškove webshop poslovanja. Umjesto brda nejasnih buzzworda, Dario će ukazuje na konkretne i svima razumljive aktivnosti optimizacije konverzije / prodaje (CRO) te izrade analize sa savjetima za digitalni marketing - sve uz razmišljanje kako će to utjecati na ostale aspekte poslovanja.

Goran Blagus (Buyer's Journey), business coach & konzultant iz područja privlačenja novih i zadržavanja postojećih kupaca kroz izgradnju novih i boljih management i poslovnih procesa. Iza sebe ima 25+ godina poslovnog iskustva i poznaje IT tehnologiju, ali se ipak specijalizirao za vještine, tehnike i strategije iz psihologiju prodaje s uskom nišom u newsletterima i konverzijama (čitaj: zaključenja prodaje).

Odvjetnica Dijana Kladar (Legal) je kao istaknuti stručnjak član radnih skupina za izradu velikog broja zakona koji se donose u RH sudjelovala u radnoj skupini za izradu Zakona o zaštiti potrošača pri Ministarstvu gospodarstva, obrta i poduzetništva, te Zakona o provedbi GDPR pri Ministarstvu uprave. Sudjelovala je u izradi direktiva o prodaji robe kao predstavnik RH. Dijana je odvjetnica koja ima bogato iskustvo zastupanja trgovaca u sporovima pred inspekcijom i sudovima.

Robert Petković (Analytics) je stručnjak za Google Analytics s više od 20 godina iskustva u digitalnom području gdje je započeo kao web developer i proveo posljednjih 10 godina kao jedan od najistaknutijih analitičara u regiji. Studirao je psihologiju, a trenutno je zaposlen kao direktor digitalne analitike u Pro Media Grupi.
Imate webshop? Prijavite se do 10.3.2023.

Natječaj organizira Udruga eCommerce Hrvatska koja okuplja preko 500 hrvatskih webshopova, a dosad su održali preko 100 događanja koji okupljaju eCommerce stručnjake iz Hrvatske i regije.

Uz eCommAwards natjecanje i stručnu analizu iz 6 područja i već spomenutu pravnu analizu, svi punopravni članovi Udruge eCommerce Hrvatska ostvaruju pravo na besplatnu certifikaciju webshopa, besplatne konzultacije, besplatnu ulaznicu za sva događanja u organizaciji udruge i mnoge druge pogodnosti. Ako još niste član, a željeli bi postati, prijavite se na stranicama udruge uz kod VIDI i ostvarite 20 % popusta za prvu godinu članstva.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next