Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Infobip na MWC-u predstavio novo rješenje za korisničku podršku Istaknuto

Infobip na MWC-u predstavio novo rješenje za korisničku podršku

Infobip je predstavio novu tehnologiju korisničke podrške putem videopoziva kako bi tvrtkama omogućio brže rješavanje upita i skratio vrijeme čekanja.

Novo rješenje, pod nazivom Call Link, predstavljeno je tijekom sajma mobilne tehnologije Mobile World Congress u Barceloni (Španjolska).

Call Link osmišljen je za potrebe tvrtki s velikim brojem korisničkih upita, poput telekomunikacijskih i komunalnih tvrtki, kao i proizvođača elektroničke opreme. Već je dostupan na tržištu.

Rješenje za sinkroniziranu komunikaciju

Rješenje generira jedinstvenu web poveznicu, kako korisnik ne bi morao instalirati dodatne aplikacije. Koristeći tu poveznicu, agenti korisničke ili tehničke službe mogu automatski prebaciti pisane chat upite u govorne pozive ili videopozive.
 
Također ju mogu dijeliti putem bilo kojeg dostupnog kanala, uključujući WhatsApp, SMS i e-maila, bilo putem računala ili mobilnog telefona.

Omogućuje utvrđivanje postojećeg stanja u stvarnom vremenu, pri čemu korisnici mogu objasniti svoje upite putem videopoziva, a agenti korisničke podrške otkloniti te poteškoće. Primjerice, ako korisnik ima problema s dostavljanjem stanja brojila, agent može prebaciti upit na videopoziv i provesti korisnika kroz postupak.

Call Link moguće je koristiti na različitim uređajima, uključujući stolna i prijenosna računala, tablet računala i pametne telefone, a kompatibilan je s internetskim preglednicima kao što su Chrome, Firefox i Safari.

Pozivi krajnjih korisnika mogu se konfigurirati kako bi se mogli obaviti putem bilo koje korisničke aplikacije koja je implementirala Infobipov skup rješenja za komuniciranje putem interneta u stvarnom vremenu, rješenja Infobip Conversations ili bilo kojeg telefonskog broja.

"Temeljem informacija klijenata koji već koriste naš proizvod znamo da im sinkronizirana komunikacija pomaže da u kraćem vremenu obrade više korisničkih upita i tako ne samo povećaju produktivnost, već i s krajnjim korisnicima ostvare blisku komunikaciju, tijekom koje će na praktičan i nenametljiv način zadovoljiti njihove potrebe", rekao je Adrian Benić, Infobipov glavni direktor za proizvode.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next