Biz Tech web portal powered by vidi logo2

VIDI 313: Saznajte što predviđaju lideri hrvatskih tehnoloških kompanija Istaknuto

VIDI 313: Saznajte što predviđaju lideri hrvatskih tehnoloških kompanija

U novom broju časopisa VIDI 313 za travanj donosimo vam nekoliko vrlo zanimljivih tema među se ističu usporedni test 10 najboljih telefona koje trenutno možete kupiti u Hrvatskoj, hardverska tema o gaming dvoboju laptopa i desktop računala te vrlo važan "savjetnik" o zaštiti vas i vaše skupocjene elektronske opreme od električnog udara, o čemu se u posljednje vrijeme jako malo priča, a trebalo bi.

Iz novog broja časopisa VIDI br. 313 izdvajamo:

Usporedni test flagship pametnih telefona

Usporedno smo testirali deset trenutačnih flagship modela najrazvikanijih proizvođača i uz poseban fokus na performanse odabrali najbolje i najisplativije.

Croatian Tech Executives Predictions

Lideri ili ključni ljudi hrvatskih tehnoloških kompanija Q agency, Byte Lab, SofaScore, Poslovna inteligencija, Špica sustavi, Ingemark, Megatrend, Gamechuck, Include, WEB Marketing, Rasco i A1 Hrvatska podijelili su s nama svoja predviđanja za nadolazeće razdoblje.

TEMA: Zaštita od električnog udara

Kako smanjiti mogućnost ili u potpunosti spriječiti strujni udar ili požar uslijed neispravnih instalacija te izbjeći druge opasnosti od struje? Pogledajte koje su mjere predostrožnosti za električne uređaje i instalacije.

Gaming dvoboj: Laptop Vs. Desktop

Usporedili smo high-end gaming laptop s najnovijim gaming desktop PC računalom kako bismo vidjeli tko odnosi pobjedu u ovom nesvakidašnjem gaming okršaju. S obzirom na cijene grafičkih kartica ova tema je doista zanimljiva.

How to: VIDI X kao MP3 player

Obožavaš glazbu i želiš da VIDI X reproducira besprijekorno ugodan zvuk Hi-Fi glazbe omiljenih ti MP trica? Ništa lakše. Samo korak po korak slijedi upute kako bi otkrio gotovo sve zvučne mogućnosti VIDI X mikroračunala.

PC Play Recenzija: Gran Turismo 7

Gran Turismo je u svojih dvadeset i pet godina postao sinonim za simulacije automobilističkih utrka. Sedmica potvrđuje titulu svevremenskog kralja žanra.

Programiranje: Memgraph baza podataka

Otkrivamo vam što sve možete raditi s Memgraphom i donosimo intervju s jednim od suosnivača hrvatskog startupa čiji softver za baze podataka koriste neke od najvećih tvrtki u svijetu.

Sajmovi: MWC 2022

Posjetili smo Barcelonu i donosimo vam opširni izvještaj s najvećeg svjetskog sajma mobilne tehnologije.

Hardver test: Panasonic Lumix GH6

U našem testu otkrivamo je li ovo najbolja kamera s mikro 4/3 senzorom do sada i koliko joj doprinose nove napredne funkcije.

Uz sve to donosimo vam i brojne druge zanimljive teme, rubrike i testove hardvera i softvera, vijesti iz svijeta, regije i znanosti, a broj prema već ustaljenom načelu zatvara kolumna našeg Maka koji će vam reći što će se desiti uslijed „svemirskog razvoda“ Rusije s ISS-om.

VIDImo se!

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next