Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Huawei u Hrvatskoj predstavio nova 9 SE pametni telefon Istaknuto

Huawei u Hrvatskoj predstavio nova 9 SE pametni telefon

Huawei je u Zagrebu predstavio nova 9 SE pametni telefon. Uz Normana Muellera, direktora marketinga Huaweija za Hrvatsku i Sloveniju, uređaj je svim okupljenima predstavio i Luka Hrvatić, mladi filmaš i content kreator iz Zagreba.


"Meni su naravno najzanimljivije kamere, a nova 9 SE ih ima čak 5. Prva i glavna kamera od 108 MP i senzor od 1/1.52 inča u kombinaciji s AI tehnologijom daju fantastične rezultate. Uz glavnu, nova 9 SE sadrži još i širokokutnu kameru, makro i dubinsku, te prednju kameru od 16 MP koje mi omogućuju stvaranje kreativnog sadržaja za društvene mreže i sve projekte na kojima radim", rekao je okupljenima Luka Hrvatić.

Osim peterostrukog sustava kamera s glavnom kamerom od 108 MP, nova 9 SE sadrži i bateriju s brzim punjenjem SuperCharge od 66 W, koja će telefon napuniti do 60% za samo 15 minuta, a do 100% za 36 minuta.

nova 9 SE 3

Uređaj će na našem tržištu biti dostupan početkom sljedećeg mjeseca, a preporučena maloprodajna cijena iznosit će 2.599 kuna.

Na predstavljanju smo saznali da svi korisnici koji kupe Huawei nova 9 SE pametni telefon do 28. lipnja, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatna zaštita vrijedi ako se zaslon mobitela razbije zbog nesreće poput udarca, pada ili pritiska.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next