Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Steve Petrović imenovan direktorom proizvodnje robotičke tvrtke Gideon Brothers Istaknuto

Steve Petrović imenovan direktorom proizvodnje robotičke tvrtke Gideon Brothers

Novo imenovanje ključan je korak u jačanju proizvodnih kapaciteta tvrtke Gideon Brothers nakon 32 milijuna USD vrijedne dokapitalizacije serije A sredinom 2021. godine.

Steve Petrović preuzeo je mjesto direktora proizvodnje tvrtke Gideon Brothers za robotiku i softverska rješenja temeljena na umjetnoj inteligenciji. Zahvaljujući njegovom širokom međunarodnom iskustvu s područja menadžmenta u proizvodnji te formiranju učinkovitih timova fokusiranih na ostvarivanje ciljeva, Steve Petrović imat će ključnu ulogu u procesu snažnog širenja proizvodnje, kontrole kvalitete i nabave.

U tvrtku Gideon Brothers Steve dolazi s pozicije predsjednika Uprave Elektrode Zagreb, a prije toga obnašao je niz upravljačkih pozicija u Hrvatskoj i Kanadi. Među ostalim, bio je voditelj odjela za tehnologiju i industrijsku praksu u C.J. Stafford & Associates, kanadskoj tvrtki za executive search i interim management, te generalni direktor odjela proizvodnje u splitskom Tromontu.

„Izuzetno mi je drago što Steveu mogu zaželjeti dobrodošlicu u naš brzo-rastući tim. Iz prve ruke vidimo snažan rast potražnje za novim tehnologijama automatizacije, što je izravan rezultat napora u industriji usmjerenih ka povećanju otpornosti poslovanja i izgradnje kapaciteta za rast. Mi smo u Gideon Brothersu fokusirani na rješavanje nekih od najtežih izazova koji ugrožavaju opskrbne lance. Steve će svojim iskustvom i stručnošću doprinijeti da budemo spremni iskoristiti ovaj rast potražnje te ponuditi naša napredna rješenja svojim partnerima i kupcima“, kazao je Matija Kopić, glavni izvršni direktor i suosnivač tvrtke Gideon Brothers.

Gideon Brothers intenzivno povećava broj zaposlenih u 2021. Ovu je godinu za Gideon Brothers obilježila 32 milijuna USD vrijedna dokapitalizacija serije A koju su predvodili Koch Disruptive Technologies, DB Schenker, Deutsche Bahn, Prologis i Rite-Hite. Tvrtka trenutačno broji više od 110 zaposlenih, te je otvoreno preko 30 novih pozicija.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next