Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Identyum pobjednik Elevator Lab challenge natjecanja za Hrvatsku Istaknuto

Identyum pobjednik Elevator Lab challenge natjecanja za Hrvatsku

Pobjednik Elevator Lab challenge natjecanja za Hrvatsku je Identyum čiji je tim na online natjecanju u četvrtak 26.11. predstavio Robert Ilijaš.

Tim Identyuma rješava problem složene infrastrukture bankarskog sustava. Njihovo rješenje je jedinstveno usmjeren digitalni identitet za krajnje korisnike koji osim banaka mogu koristiti i druge tvrtke putem jedinstvenog API sučelja. API sučelje pruža funkcionalnost provjere identiteta, elektroničko potpisivanje dokumenata, visoku razinu provjere autentičnosti i izdvajanje financijskih podataka.

Nakon pobjede na najvećem natjecanju za fintech startupe, Robert Ilijaš rekao je:
“Imali smo stvarno dobru konkurenciju, stvarno dobre firme, od kojih s nekima vidimo veliki potencijal za suradnjom nakon ovog eventa. Natjecanje nam je pomoglo i da pronađemo potencijalne partnere na hrvatskom tržištu. Osim toga, sam žiri je postavljao odlična i relevantna pitanja. Izvukli smo najbolje što smo mogli iz situacije u kojoj se svi skupa nalazimo. Za nas je ovo bilo super iskustvo i odlično natjecanje, bez obzira što je bilo remote.”

Na natjecanju je sudjelovalo ukupno deset timova iz Hrvatske, a pitcheve je ocijenio peteročlani žiri u sastavu: Mila Marina Burger - Generalna direktorica, Filburg; Tina Mirčeta – menadžerica poslovnog razvoja, Mastercard; Ivana Matić - Osnivačica, Women in Adria; Marko Ladika - Direktor digitalnih proizvoda, Raiffeisen Bank Hrvatska i Igor Car - Izvršni direktor za upravljanje segmentima i proizvodima za mass segment, Raiffeisen Bank Hrvatska.

Osim nagrade od 5.000 eura, Identyum je dobio priliku predstaviti se i upravi Raiffeisen banke u Hrvatskoj, kao i direktan plasman na finale Elevator Lab Challenge natjecanja koje će se održati u ponedjeljak 07. prosinca ove godine.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next