Biz Tech web portal powered by vidi logo2

CEO Aircasha o trendovima u 2024. godini Istaknuto

CEO Aircasha o trendovima u 2024. godini

Hrvoje Ćosić, CEO tvrtke Aircash, otkriva nam koji će trendovi obilježiti digitalna rješenja i software development u ovoj godini.

Ova poslovna godina kod nas je bila zanimljiva zbog intenzivnih aktivnosti usmjerenih na rast na drugim tržištima, kao i zbog uvođenja novih proizvoda i usluga.

Naš glavni fokus bio je usmjeren na unaprjeđenje internih procesa i procedura te jačanju interne organizacije, sa ciljem osiguranja stabilnosti i ostvarivanja dugoročnog rasta.

 CEO-predictions-2024.png

Nastavit ćemo s naglaskom na ulaganje u tehnologiju i ljudske resurse, te dodatno jačati organizacijsku strukturu kako bismo se suočili s izazovima koje očekujemo u narednom razdoblju. Smatramo da je ovo nužno kako bismo uspješno odgovorili na izazove povezane s daljnjim rastom, kao i na globalne ekonomske i političke rizike koji se mogu preliti na države Europske unije.

Konkretno, nastavljamo razvijati portfelj Aircash Mastercard kartice te uskoro puštamo Apple Pay i Google Pay, a uvodit ćemo i kartice za poslovne korisnike. Ova inicijativa proizlazi iz pažljivog praćenja potreba i zahtjeva različitih sektora poslovanja. Aktivno koristimo umjetnu inteligenciju u sustavu monitoringa i identifikacije korisnika, tržišnoj segmentaciji korisnika, a tijekom sljedeće godine proširit ćemo njezinu primjenu i na području korisničke podrške. 

Na kraju, očekujemo da će integracija novih modela usluga, novih tehnologija i dodatno unaprjeđenje interne strukture značajno poboljšati korisničko iskustvo, čineći Aircash bržim, jednostavnijim i boljim. Uz uvođenje novih distribucijskih kanala i modela promocije, naš cilj je omogućiti daljnji rast broja korisnika i proširenje na nova tržišta.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next