Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Hrvatska horror avantura Go Home Annie dobila izdavača za globalno tržište Istaknuto

Hrvatska horror avantura Go Home Annie dobila izdavača za globalno tržište

Horor avantura Go Home Annie ovih je dana dobila novi trailer koji pokazuje detalje ove videoigre, ali i potvrđuje da Misfit Village ima izdavača. Tim predvođen Mladenom Bošnjakom proteklih godina radi na razvoju Go Home Annie, a njihov rad prepoznao je i litvanski Nordcurrent Labs.


Ugovor o suradnji potpisan je ove godine, a izlazak videoigre najavljen je za 2024. godinu na PC-u i konzolama. Nova je ovo strana investicija u start UP koji djeluje u novljanskom Poduzetničkom inkubatoru PISMO powered by A1 čije su tvrtke u prošloj godini prema zajedničkim prihodima zauzele 5. mjesto hrvatske gaming industrije.

Radnja ove horor igre odvija se u jednoj kući na području Žumberačkog gorja smještenoj u svijetu SCP Foundationa. Glavni lik je Annie čiju ulogu igrač preuzima testirajući paranormalne entitete, rješavajući zagonetke i istražujući razne puteve ka svom cilju.

ss c71a41ddf91a1a89da62c2e7f0c16fd51386e23b

“Mi smo veliki obožavatelji fikcije koja je tijekom godina nastala u SCP univerzumu i htjeli smo ponuditi vlastiti doprinos kroz ovu igru,” rekao je Mladen Bošnjak, direktor Misfit Villagea. "Ne brinite ako niste upoznati sa SCP fikcijom, jer Go Home Annie nudi samostalnu horor avanturu od koje će se dignuti dlake na vratu svakom obožavatelju horora!", poručio je Bošnjak koji je tijekom ove godine potpisao ugovor o suradnji sa Nordcurrent Labsom i na taj način osigurao izdavanje videoigre koju prema brojci od nekoliko milijuna pregleda na društvenim mrežama iščekuje veliki broj igrača.

ss c1ded75f107710a5531f435eb300540c74eda746
Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1 u Novskoj djeluje posljednjih pet godina, u njemu posluje 80-ak tvrtki, a videoigra Go Home Annie jedna je najvećih projekata nastalih u ovom najbrže rastućem hrvatskom poduzetničkom inkubatoru.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next