Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Hrvatsko CRM rješenje u najvećem vodoopskrbnom poduzeću u Litvi Istaknuto

Hrvatsko CRM rješenje u najvećem vodoopskrbnom poduzeću u Litvi

ASEE Hrvatska u suradnji s kompanijom Asseco Litva dobio je posao u najvećem vodoopskrbnom poduzeću u Litvi. Riječ je o projektu unaprjeđenja financijskog upravljanja i komunikacije s korisnicima u tvrtki Vilniaus Vandenys, s više od 560.000 korisnika.

Projekt FAVAKA uključuje implementaciju ASEE Live 3.0, CRM i kontakt centar rješenja, kao dijela cjelovite inicijative koja obuhvaća i sustav za financijsko upravljanje i računovodstvo. Live 3.0 je sveobuhvatna platforma kompanije ASEE koja podržava sve poslovne procese proizašle iz interakcije s korisnicima. Njegovo jedinstveno sučelje omogućuje rad na svim komunikacijskim kanalima bez potrebe za instalacijom softvera trećih strana ili lokalno na računalu. 

"Tri desetljeća iskustva u razvoju sustava za upravljanje korisničkom podrškom dovela su do Live 3.0, najnovije verzije naše komunikacijske platforme. S iznimnim zadovoljstvom sudjelujemo u ovako velikom projektu i ponosimo se što je naše rješenje ponovno odabrano od strane jedne ovako velike kompanije s kompleksnim komunikacijskim zahtjevima. Dodatno zadovoljstvo predstavlja i još jedan iskorak na međunarodnom tržištu, te činjenica da uz cijelu regiju jugoistočne Europe, Poljsku, Egipat, Uzbekistan i brojne druge države, u kojima smo uspješno implementirali Live, sada možemo dodati i Litvu", istaknuo je Dominik Galinec, direktor odjela kontakt centar i CRM rješenja ASEE.

Dominik Galinec 

Sustav FAVAKA bit će sastavljen od tri ključna modula: službe za korisnike (CRM), sustava za naplatu te financijskog računovodstva, stvarajući preduvjete za efikasniju organizaciju poslovanja i pružanje vrhunske korisničke podrške. Mobilna aplikacija unutar modula službe za korisnike bit će posebno istaknuta značajka, omogućujući korisnicima kvalitetniju interakciju s tvrtkom, kako u online, tako i u offline modu.

FAVAKA će biti integrirana u različite unutarnje i vanjske sustave kao što su Centar za registre, Državni porezni inspektorat, Fond za socijalno osiguranje i dr. Podaci će se migrirati u FAVAKU iz postojećih informacijskih sustava, a očekuje se da će projekt biti u potpunosti implementiran do 2026. godine.

ASEE Live mobilna aplikacija 

Podsjetimo, ASEE je jedna od najvećih IT kompanija u Europi na području proizvodnje i implementacije vlastitih softverskih rješenja. Tvrtka pruža ICT rješenja za različite industrijske vertikale, uključujući financijski sektor, industriju plaćanja, javnu upravu i telekomunikacije, dok proizvode i usluge u okviru područja paymenta nudi pod imenom Payten. ASEE Grupa posluje u 23 zemlje i zapošljava preko 3800 ljudi diljem svijeta.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next