Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Power of Data Spring 2020 Regional ovog tjedna održava webinar, panel i radionicu Istaknuto

Power of Data Spring 2020 Regional ovog tjedna održava webinar, panel i radionicu

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja U sklopu eventa "Power of Data Spring 2020 regional nudi svim ljubiteljima IT-ja besplatni webinar, panel i radionicu.


Webinar i radionica će se održati na engleskom jeziku, a panel na hrvatskom.

16.6.2020. - 15.10h - Application of Natural Language Processing in busines processes (30 min)

U društvu podatkovnog znanstvenika Domagoja Marića saznajte više o podpolju lingvistike i umjetne inteligencije koje računalima omogućuje čitanje i razumijevanje ljudskih jezika. Ova prezentacija pokrit će osnovne koncepte, metode i procese NLP-a, slučajeve njegove upotrebe i pregled NLP projekta kojeg trenutno radi u tvrtki Megatrend poslovnim rješenjima.

Područje ljudskih potencijala dobar je primjer područja koje može imati puno koristi od upotrebe umjetne inteligencije, uz pretpostavku da joj se pruži prilika i da se ne gleda na umjetnu inteligenciju kao nešto što će zamijeniti ljude, nego kao nešto što će im olakšati svakodnevicu i dati im priliku da se posvete važnim stvarima u poslu.

Prijava putem linka:http://ds2economy.com/events/data-science-economy-2020/

Webinar je namijenjen podatkovnim znanstvenicima, inženjerima strojnog učenja, programerima, lingvistima i naravno, svima kojima je tema interesantna.

18.06.2020. - 13.00h - Importance of Data in Supply Chain - Panel Discussion (60-90 min)

Na panelu će nastupiti:

- Ante Laušić, Član uprave, Megatrend poslovna rješenja
- Drago Munjiza, Glavni izvršni direktor, Lonia dd Kutina
- Jacqueline Ivezić, Direktorica interne revizije i kontrole, Atlantic grupa
- Aleksandar Bijelić, Chief Digital Officer, MK Grupa
- Ivan Radić, Direktor Službe za analitiku i CRM, mStart

Raspravljat će se o izazovima u upravljanju modernim lancima opskrbe s naglaskom na suradnju, partnerstva i razmjenu informacija između dobavljača i kupaca u lancu opskrbe.

Za vrijeme panela sudionici će imati priliku postavljati pitanja panelistima, no ukoliko već imate pitanja možete ih postaviti putem linka https://docs.google.com/forms/d/1gnMXKdJiQjweGGzq02Rlnbqa1Ugh81XCJdNm3sGoV1U/edit

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete na idućem linku: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_oXlv1v2rTNOfLH6-NbZkPA

19.06.2020. Introduction to web scraping and web crawling - (120 min)

Na što se točno odnosi web scraping? Koliko je važno ovo područje? Koliko su vrijedne informacije koje se mogu robnaći na internetu? Ovo su samo neka od pitanja na koje će Domagoj Marić, podatkovni znanstvenik trvtke Megatrend poslovna rješenja, odgovoriti.

Upoznajte važne informacije o samom konceptu, procesima i izvođenju web scrapinga i web crawlinga.

Podatkovni znanstvenici, softverski programeri, inženjeri web scrapinga i svi zainteresirani, pozvani su besplatno sudjelovati u radionici.

Link za registraciju: :http://ds2economy.com/events/data-science-economy-2020/

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next