Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Grupni video pozivi za 20 osoba na Viberu dostupni u Hrvatskoj Istaknuto

Grupni video pozivi za 20 osoba na Viberu dostupni u Hrvatskoj

Grupni video pozivi odsad su dostupni svim korisnicima Vibera, širom svijeta, pa tako i korisnicima u Hrvatskoj. Bez obzira radilo se o online poslovnom sastanku ili brzom video pozivu s obitelji ili prijateljima, Grupni video pozivi omogućuju neometanu komunikaciju do 20 osoba istovremeno.

Ova je usluga na istoj razini sigurnosti kao i sve druge vrste poziva u aplikaciji, što znači da Viber nema pristup podacima iz korisničkih poziva i brine da se sva komunikacija odvija u sigurnom okruženju s naglaskom na privatnost.

U vrijeme držanja obavezne socijalne distance, Grupni video poziv savršen je i za druženje s prijateljima s kojima se ne možete vidjeti uživo. Ni posao ne mora trpjeti jer je uz opciju do 20 sudionika i bez vremenskog ograničenja poziva moguća i kvalitetna suradnja s kolegama s posla, kao i upravljanje timom dok ste na putovanju, odmoru ili samo radite od kuće.

Kako biste ostvarili Grupni video poziv:

● Kliknite na novi “video” gumb dodan na vrh ekrana ili jednostavno dodajte još sudionika već postojećem video pozivu.
● Uživajte u razgovoru s prijateljima, obitelji i kolegama.

Pokretanjem grupnog video poziva, korisnik svoj video može prikazati svim sudionicima. Svaki sudionik tijekom poziva može bilo koju drugu osobu prikvačiti na svoj ekran kako bi mu se uvijek prikazivao upravo njen video. Ukoliko želite, tijekom pozivma možete isključiti svoj mikrofon ili kameru, kao i vidjeti jesu li drugi sudionici isključili svoje.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next