Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Datalab predstavio novitete na PANHTEON Developer and Support regionalnom okupljanju Istaknuto

Datalab predstavio novitete na PANHTEON Developer and Support regionalnom okupljanju

U organizaciji Datalaba, jednog od najvećih proizvođača poslovnog softvera u jugoistočnoj Europi, održan je Developer and Support Regional Meeting. Kroz dva dana u Zagrebu su vodećim partnerima i konzultantima iz cijele regije predstavljeni softverski noviteti.

PANTHEON Product Manageri predstavili novosti pojedinih PANTHEON modula DATALAB ključnim suradnicima te im pružili priliku za interakciju i razmjenu profesionalnih znanja i vrijednih iskustava s područja ERP-a.

Ovom je prigodom Goran Težak, direktor Datalab HR naglasio kako je Datalabova misija konstantno unaprjeđenje znanja te poboljšanje i napredovanje. „Tako otvaramo put rastu vlastitih potencijala i svojim korisnicima na najbolji mogući način pomažemo pri ostvarivanju strategija, optimizaciji poslovnih procesa i povećanju dobiti.“, zaključio je Težak.

Datalab je inače prisutan u 12 država u regiji i ima više od 58.000 korisnika. PANTHEON je glavni softverski proizvod, a radi se o ERP rješenju u kojemu su podržani svi poslovni procesi za svakodnevno poslovanje korisnika, kao što su back-office poslovanje, vezano za robno-materijalno te financijsko poslovanje – zaprimanje robe, međuskladišno poslovanje, računovodstvo i financije, obračun PDV-a, putni nalozi, kadrovska evidencija, obračun plaća te jednostavna i složena proizvodnja. Poslovni sustav PANTHEON sadrži i Business Intelligence modul, tako da je moguće kreirati i menadžerske izvještaje, analize i sl.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next