Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Significo tvrtkama pruža usluge kontakt centra budućnosti Istaknuto

Significo tvrtkama pruža usluge kontakt centra budućnosti

Kontakt centar tvrtke Significo, jedan od vodećih na hrvatskom tržištu, transformirao se u experience centar - moderan omnichannel kontakt centar u kojem je klijent u centru svih procesa.

Significo povezuje kompanije s njihovim klijentima i kupcima pomoću vlastite softverske omnichannel komunikacijske platforme pod nazivom Significo 360 i više od 200 zaposlenika - iskusnih i educiranih agenata.

Ovaj kontakt centar budućnosti snažno potiče lojalnost korisnika. Pruža dvosmjernu i brzu komunikaciju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, kroz sve komunikacijske kanale kao što su telefon, email, chat, WhatsApp, Viber ili društvene mreže, a svi kontakti bilježe se i evaluiraju u stvarnom vremenu.

Respektabilna lista klijenata

Significo već 14 godina kompanijama iz različitih industrija nudi poslovna rješenja koja im omogućuju interakciju s njihovim klijentima i potencijalnim kupcima. Među kompanijama koje su im poklonile svoje povjerenje mnoga su značajna imena - INA, Spar, Tele2, Croatia Osiguranje, Porsche Inter Auto Hrvatska, Trivago, Addiko Bank, Agroproteinka, InterCapital, Interlink Gastro, HŽ putnički promet, HPB, Erste Plavi mirovinski fond, InfoCert, King ICT, Oktal Pharma, i drugi.

"Kompanije s kojima surađujemo u nama nalaze pouzdanog partnera koji razumije ciljeve i potrebe, kako njihove, tako i njihovih klijenata. Lokalno smo poduzeće svjetskih standarda, izraslo na domaćoj pameti, a svojim klijentima nudimo važnu uslugu o kojoj ovisi budućnosti kompanija - komunikaciju s korisnicima. Brzi smo i jednostavni za suradnju, pružamo lokalnu podršku i lokalno razvijenu ekspertizu pa se klijenti na nas mogu u potpunosti osloniti", izjavio je Željan Ferderber, osnivač i direktor tvrtke Significo.

Kontakt centar za najbolje korisničko iskustvo

Call centri koji su u prošlosti komunicirali s klijentima i kupcima telefonski, s godinama su evoluirali i zamijenili su ih multichannel kontakt centri. To su mjesta na kojima se kontakt s kupcima ne ostvaruje samo telefonski, nego i putem svih ostalih kanala kojima klijenti svakodnevno komuniciraju.

Significo je otišao korak dalje i stvorio moderan omnichannel kontakt centar budućnosti u kojem je klijent u središtu svih procesa, gdje se u stvarnom vremenu bilježe i evaluiraju svi kontakti i koji snažno potiče lojalnost korisnika. Komunikacijske usluge koje pružaju su skalabilne, a to znači da Significo za klijenta može preuzeti svu komunikaciju s korisnicima ili neki njezin dio.

Tako primjerice Significo može preuzeti komunikaciju putem nekih kanala, dok drugi ostaju kod klijenta, ili može preuzeti komunikaciju nakon završetka radnog vremena klijenta. Korištenjem moćne omnichannel platforme Significo 360, sva je komunikacija i dalje povezana i za svu se komunikaciju podaci obrađuju u realnom vremenu.

Budućnost iz vlastitog iskustva

Significova omnichannel platforma za vodeće kompanije, startupe, srednje i male tvrtke ili obiteljska poduzeća integrira svu komunikaciju s njihovim korisnicima putem bilo kojeg komunikacijskog kanala. Time korisniku pruža potpunu i konzistentnu podršku, a kompanijama daje potpuni uvid u iskustvo i zadovoljstvo korisnika. Rješenja koja nude podržavaju sve kanale interakcije s klijentima i kupcima partnera kao što su: telefon, email, chat, WhatsApp, Viber, društvene mreže i video i sve to na hrvatskom i više stranih jezika.

U srcu poslovanja Significovog kontakt centra stoji vlastito softversko rješenje Significo 360, nastalo na osnovu bogatog iskustva iz raznih industrija i razvijeno u suradnji s hrvatskim IT tvrtkama. Zajedno s kontakt centrom, ova platforma omogućuje maksimalnu prilagodljivost potrebama i procesima rada klijenata raznih veličina iz raznih industrija.

Versatilnost i pouzdanost

Significo nudi različite usluge, ovisno o ciljevima kompanija, tako da osim kontakt centra čiji su primarni ciljevi dostupnost 24/7, kada god to kupac želi, analitike praćenja internih djelatnika i procesa pa samim time i povećanje korisničkog zadovoljstva, usluge Significa možete koristiti i kao prodajni alat kada se susrećete sa stagnacijom ili padom tržišta, imate potrebu za stvaranjem novih leadova ili pak želite kreirati vlastitu B2B ili B2C bazu.

Mogućnosti su velike a ovaj alat važan je za poslovanje jer kroz dnevne, tjedne i mjesečne izvještaje dostupne u stvarnom vremenu putem pametnih telefona, tableta ili računala, Significovi klijenti mogu donositi odluke temeljene na podacima, a Significo im je dostupan 24 sata, 7 dana u tjednu.

Više informacija pronađite na www.significo.hr.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next