Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Prijavite se webinar "Povećanje vrijednosti podataka pomoću IBM Cloud Pak for Data sustava" Istaknuto

Prijavite se webinar "Povećanje vrijednosti podataka pomoću IBM Cloud Pak for Data sustava"

Megatrend poslovna rješenja organizira 22.svibnja 2020. godine u 14:00 sati održava webinar na temu "Povećanje vrijednosti podataka pomoću IBM Cloud Pak for Data sustava".

U standardnom poslovanju tvrtke, generira se iznimno mnogo podataka, da li u obliku punjenja digitalnih skladišta podataka, podataka generiranih od strane aplikacija koje se koriste, datoteka koje služe za dnevni rad i raznih web servisa ključnih za poslovanje.

Najčešći trenutni način kako se svi ti podaci obrađuju i skupljaju je u tzv. monolitnim arhitekturama, točnije, aplikacijama koje sadrže sve servise za obradu, spremanje i prikaz podataka u jednom "zatvorenom" paketu. Takav način rada aplikacija i sustava iziskuje često visoke troškove ulaganja u hardver, ljudske resurse u svrhu održavanja, te otežavaju i usporavaju procese nadogradnje na novije verzije zbog većeg broja različitih aplikacija.

Kao najmodernije rješenje za prikupljanje, obradu i analizu podataka u tvrtkama, preporuča se IBM Cloud Pak for Data. Što je to i čemu služi saznajte besplatnim sudjelovanjem na webinaru u društvu Vedrana Podubskog, konzultanta za poslovna rješenja tvrtke Megatrend.

Na webinar se možete prijaviti možete putem ove poveznice: https://us02web.zoom.us/webinar/register/9015894488730/WN_z1RKKmfYTuKK68GA7thkJA

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next