Menu

Entrio.hr pokreće Funderbeam crowdfunding kampanju Istaknuto

Entrio.hr pokreće Funderbeam crowdfunding kampanju

Entrio je najveća hrvatska ticketing platforma s preko 940 događanja godišnje i jedini regionalni self-service sustav za organizaciju događanja, distribuciju ulaznica i registraciju posjetitelja.

Entrio je pokrenut 2011. kao studentski projekt s ciljem transformacije event industrije i tržišta ulaznica u digitalni svijet, a do danas se pozicionirao kao ključni igrač na hrvatskom tržištu, s tehnološki najnaprednijim rješenjem razvijenim u Zagrebu te preko 190.000 prodanih ulaznica godišnje.

Neki od Entriovih najznačajnijih klijenata uključuju Outlook i Dimensions festivali, VIDI, Weekend Media Festival, Fresh Island, EXIT, SeaStar, Ferragosto festival, Reboot InfoGamer, Tvornica Kulture, Boogaloo, Noa Zrće, 24 sata, RTL, Red Bull i brojne druge.

Entrio 3

„S obzirom na rekordne financijske rezultate u 2017. i rast prihoda od 100% u odnosu na prethodnu godinu, zaključili smo da je pravi trenutak za međunarodno širenje, razvoj novih usluga i jačanje tržišne pozicije. Kako bi to ostvarili, odlučili smo se za privlačenje dodatnog kapitala putem platforme Funderbeam, koja će nam ubrzati razvoj i omogućiti osvajanje novih tržišta, izjavio je Berislav Marszalek, osnivač i direktor Entria, povodom pokretanja Funderbeam crowdfunding kampanje.

Entrio Funderbeam 3

„Pokretanje kampanje na Funderbeamu znači da svatko tko je zainteresiran, može investirati u Entrio, sudjeluje u godišnjoj isplati dobiti i mogućoj zaradi u slučaju prodaje tvrtke te najzanimljivije od svega – može instantno trgovati kupljenim udjelima na Funderbeam digitalnoj burzi, baziranoj na blockchain tehnologiji“, dodaje Marszalek.

Entrio Funderbeam 2

„Funderbeam omogućava pristup međunarodnim investitorima koji mogu pomoći i financijski i kod širenja poslovanja. Odmah po javnom otvaranju kampanje ulaganje su prijavili investitori iz Danske, Francuske, Finske i Estonije. Očekujemo da će kao i prethodne, i Entriova kampanja biti izuzetno uspješna uz sudjelovanje investitora iz cijelog svijeta“, izjavio je Damir Bičanić, Head of Funderbeam SEE.

Entrio prikuplja 100.000 – 150.000 € za što daje 5 – 8% vlasničkog udjela, a 24 sata nakon što je kampanja javno objavljena, već je sveukupno prikupljeno preko 52% traženog iznosa.

Više informacija o kampanji, trenutno stanje prikupljenog kapitala te mogućnost investiranja pogledajte na linku: https://www.funderbeam.com/syndicate/entrio

na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next