Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Velik interes mladih za Axilis radionicu JavaScript School Istaknuto

Velik interes mladih za Axilis radionicu JavaScript School

Zainteresiranost mladih za Axilisove edukacije nadmašila je sva očekivanja. Polaznici druge po redu radionice Axilis JavaScript School svoje prvo predavanje su odslušali u subotu 11. ožujka. Šesnaest polaznika dobilo je priliku sudjelovati na radionicama koje obuhvaćaju teoriju i praktični rad uz stručno mentorstvo. Uz savladana nova znanja i vještine, ekipa se zabavila i bolje upoznala te započela besplatnu dodatnu edukaciju programskog jezika JavaScript koja će održavati kroz pet subota.

Mnogi smatraju kako su dodatna stručna usavršavanja nepotrebna jer se radi o deficitarnom zanimanju programera, no zainteresiranost za ovakav oblik edukacije nadmašila je sva očekivanja. Ove godine na Axilis JavaScript School prijavilo se više od 350 osoba.

Prva radionica besplatne Axilis JavaScript School 1

Prvi predavač Axilis JavaScript škole bio je Vedran Maršić, programer s dugogodišnjim iskustvom koji mlade polaznike radionica informatike pokušava uvesti u svijet programiranja na zanimljiv i zabavan način, odgađajući neugodan susret učenika s isprva nešto teže razumljivim programskim jezicima.

“S radionicama Axilis JavaScript škole spajam dvije ljubavi: programiranje i predavanje tako da to radim iz čistog gušta. Zanimljivi su mi mladi koji tek započinju svoje programerske karijere i imaju puno pitanja. Isto tako, jako mi je drago da su ambiciozni i da svoje slobodno vrijeme žele ‘potrošiti’ na još malo učenja”, rekao je Maršić.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next