Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Paysend pokreće prekogranične isplate na China UnionPay kartice Istaknuto

Paysend pokreće prekogranične isplate na China UnionPay kartice

Paysend je najavio pokretanje trenutnih i jednostavnih prekograničnih isplata na China UnionPay kartice za svoje poslovne korisnike.

Ova nova značajka omogućuje tvrtkama da iskoriste brzinu, doseg i pouzdanost jedinstvenog API-ja Paysend Enterprise za slanje prekograničnih plaćanja izravno na kartice UnionPay izdane u Kini, nadopunjujući Visa, Mastercard i mogućnosti isplate računa u više od 165 zemalja koje su trenutno dostupne. Tvrtke mogu neprimjetno ugraditi isplate na UnionPay kartice u svoj tijek rada, iskorištavajući prednosti deviznih tečajeva u stvarnom vremenu i obavijesti dostupnih 24/7, 365 dana u godini, osiguravajući da su njihove potrebe za plaćanjem zadovoljene bilo kada i bilo gdje.

Danas se međunarodne tvrtke često suočavaju s izazovima prilikom prijenosa sredstava u Kinu, prvenstveno zbog ograničene podrške za UnionPay kartice, najkorištenije kartice u regiji. To može rezultirati kašnjenjem transakcija, povećanim troškovima i operativnom neučinkovitošću. Nedostatak pojednostavljenog, pouzdanog rješenja za plaćanje komplicira financijske operacije, ometa pravovremene transakcije i stvara neučinkovitosti, što u konačnici ometa rast poslovanja i sposobnost učinkovitog prodora i natjecanja na kineskom tržištu. Potreba za besprijekornom, ekonomičnom i pouzdanom metodom za olakšavanje prekograničnih plaćanja u Kinu hitnija je nego ikada.

Ova nova značajka Paysend Enterprise učinkovito rješava te izazove omogućavajući izravne prijenose na China UnionPay kartice. Kroz integraciju UnionPaya u postojeći API korisnika, tvrtke sada mogu obrađivati ​​trenutne i sigurne transfere u Kinu, značajno smanjujući vrijeme transakcije i troškove, bez skrivenih naknada i pristupa najkonkurentnijim deviznim tečajevima u stvarnom vremenu. Ovo poboljšanje omogućuje korisnicima pristup UnionPay karticama izdanim u Kini, čime dodatno pristupaju jednom od najvećih svjetskih tržišta. Značajka je dostupna putem jedne integracije API-ja, čime se eliminira potreba za održavanjem više integracija partnera za isplatu i oslobađa dragocjeno vrijeme i resursi.

Ova nova značajka uključena je u postojeći Enterprise Payout to Card API, omogućujući sadašnjim korisnicima da odmah iskoriste prednosti, dok novi korisnici mogu brzo i jednostavno započeti pristupom Enterprise sandboxu, pregledom sveobuhvatne API dokumentacije i testiranjem s unaprijed konfiguriranim mockom slučajeve i namjensku integracijsku podršku.

Abdul Abdulkerimov, osnivač i izvršni predsjednik Paysenda, ponovno potvrđuje predanost tvrtke podršci tvrtkama u njihovim globalnim operacijama. Rekao je: “Ponosni smo što možemo proširiti mogućnosti Paysenda za poduzeća kako bismo uključili prijenose na China UnionPay kartice. Ovo proširenje odražava našu predanost da našim klijentima ponudimo najširu mrežu s najvećim globalnim dosegom. Omogućavanjem pristupa UnionPayu u našem API-ju, tvrtkama omogućujemo slanje brzih, jeftinih transakcija na jednom od najvećih svjetskih tržišta.”

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next