Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Titan OS u novim Philips televizorima PML9009 i PUS8909 Istaknuto

Titan OS u novim Philips televizorima PML9009 i PUS8909

Titan OS S.L. je europska tvrtka sa sjedištem u Barceloni koja je razvila neovisni operativni sustav za pametne televizore Titan OS, kako bi proizvođačima omogućila pružanje prilagođene Smart TV platforme, uključujući globalne mogućnosti streaminga te širi izbor lokalnog sadržaja.


Novi Titan OS operativni sustav bit će prvo lansiran kroz globalno strateško partnerstvo s TP Visionom i prvo će se pojaviti na dvije serije Philips televizora u 2024. godini - PML9009 i PUS8909.

Osnovan od strane iskusnih industrijskih kompanija vodećih europskih i američkih zabavnih, medijskih i investicijskih sektora, uključujući priznate stručnjake iz industrije iz Disneya, Rokua, Rakuten TV-a i KKR-a, Titan OS S.L. proširuje svoju globalnu prisutnost uredima u Amsterdamu i Taipeiju.

Izvršni direktor za Europu i LATAM u TP Visionu, Kostas Vouzas, komentirao je: "Kao dio naše dugoročne strategije, imati izbor Smart TV platformi imperativ je. Naša suradnja s Titan OS S.L. omogućila nam je sudjelovanje u definiranju platforme Titan OS i omogućit će nam implementaciju vlastite prilagodbe i integracije proizvoda. Konačno, naši će kupci imati koristi od jednostavnog pristupa i premium globalnim uslugama i povećanja te pojednostavljenja pristupa lokalnom sadržaju".

"Jako smo uzbuđeni zbog suradnje s TP Visionom, tvrtkom odgovornom za marke Philips & AOC", izjavio je Jacinto Roca, izvršni direktor tvrtke Titan OS S.L. "Zajedno surađujemo kako bismo pružili najbolje personalizirano iskustvo televizije, pomažući gledateljima da lakše pronađu svoj omiljeni sadržaj. To će nam od prvog dana omogućiti dosezanje milijuna gledatelja diljem Europe i Latinske Amerike".

Titan OS S.L. kaže da vodi puno brige oko sigurnosti podataka i privatnosti. "Strogim pridržavanjem lokalnih i regionalnih propisa te usklađivanjem s najnovijim IAB standardima, osigurava zaštitu prava svojih korisnika. Titan platforma je ojačana naprednim sustavima prevencije prijevara i preciznih usluga mjerenja, postavljajući novi standard za sigurnu i pouzdanu televizijsku zabavu".

 

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next