Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Povratak Technicsa na hrvatsko tržište Istaknuto

Povratak Technicsa na hrvatsko tržište

Poznati japanski audio brand Technics koji iza sebe ima više od 50 godina tradicije, odabrao je tvrtku Se-Mark kao distributera za hrvatsko tržište.

Hrvatska tvrtka kaže da će njegova ponuda s vremenom rasti i obuhvatiti sve novitete konzumerskog dijela bogate Technics ponude koja uključuje bežične naglavne slušalice, popularne bubice kao i neizostavne gramofone, zvučnike te glazbene sustave.

"Želimo da ljudi dožive glazbu onako kako je izvorno i zamišljena te da im omogućimo da osjete emocionalni naboj koji će ih oduševiti. To je naša filozofija. S ljubavlju prema glazbi i bogatim iskustvom u sofisticiranom zvuku, tim Technics čine ljubitelji glazbe predani izgradnji brenda koji drugim audiofilima pruža vrhunski uzbudljivi glazbeni doživljaj", navodi Technics u svojem priopćenju te objašnjava tranziciju tvrtke s analognog na digitalno.

"S više od stotinu godina analogne audio povijesti, kvaliteta zvuka dosegla je razinu pri kojoj su korisnici zadovoljni svojim doživljajem slušanja. Međutim, digitalno doba nudi mnogo više. Desecima godina težimo najboljoj mogućoj reprodukciji zvuka i pomoću tog ćemo iskustva tržištu kroz tehnologiju i dizajn ponuditi proizvod vrhunske kvalitete zvuka. Međutim, to je samo jedan korak prema glavnom cilju da prvoklasni zvučni doživljaj približimo ljubiteljima glazbe koji pristaju isključivo na doživljaj slušanja s potpisom tvrtke Technics".

"Strast i posvećenost detaljima prilikom stvaranja proizvoda robne marke Technics nisu ograničeni samo na tehnološke inovacije. Što se tiče strasti kod dizajna, naglasak je na dobro izvedenoj strukturi koja nadopunjuje i unapređuje tehnologiju iznutra. Visokokvalitetne komponente upotrebljavaju se čak i za najsitnije dijelove kao što su taktilni, minimalistički gumbi. Međutim, kombiniranjem prošlih vremena i modernog doba, prekidači i pogled na VU mjerač vraćaju dojam analogne tehnologije", ističe glavni dizajner, Koji Mochizuki.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next