Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Motorola vjeruje da će deseta generacija Motorola g uređaja donijeti revoluciju u srednji segment Istaknuto

Motorola vjeruje da će deseta generacija Motorola g uređaja donijeti revoluciju u srednji segment

Motorola se od 1973. godine nalazi na samom vrhu komunikacijske industrije zahvaljujući želji za stalnim pomicanjem granice. Rezultat te filozofije neke su od najvažnijih revolucionarnih tehnologija i inovacije koje su dio najboljih mobitela današnjice.

Od prvog poziva upućenog mobilnim telefonom do prvog uređaja s podrškom za 5G, Motorola nastavlja poboljšavati način na koji otkrivamo, dijelimo i povezujemo se sa svijetom.

Upravo je taj pionirski duh nadahnuo Motorolu da postavi nove granice kada je demokratizacija tehnologije u pitanju i korisnicima ponudi najnovije i najbolje inovacije za pametne telefone po pristupačnoj cijeni.

Slika4

Uz pomoć mišljenja korisnika, Motorola je stvorila franšizu koja je ljudima donijela ne samo ono što im najviše znači već i brojne dodatne opcije kako bi svatko mogao izabrati telefon s funkcijama koje mu najviše odgovaraju.

I tako je rođena serija g kojom je Motorola napravila revoluciju u industriji pametnih telefona stvaranjem srednje klase telefona.

Nikada ranije najnovije funkcije i inovacije, po pravilu rezervirane za premium telefone, nisu bile toliko pristupačne – i to bez žrtvovanja bilo kojeg drugog segmenta telefona kao što su dizajn i funkcionalnost.

Zato vam predstavljamo revolucionarne inovacije koje je od svog nastanka sa sobom donijela serija g

- Moto g – prvi uređaj u franšizi koji je zauvijek promijenio mobilnu industriju. Moto g prvi je nudio procesor sa 4 jezgre i 1GB RAM-a po cijeni mobitela iz srednje klase

- Moto g2 – predstavljanjem tog modela 2014. godine Motorola je predstavila moćan stereo zvuk i veći ekran dijagonale 5 inča. Ali to nije sve, Motorola g2 donijela je i maske kućišta u različitim bojama kako bi korisnici mogli prilagoditi mobitel sebi. Motorola je nastavila usavršavati ideju prilagodljivosti korisnicima koja se danas očituje u softveru My UX, koji omogućava vlasnicima Motorolinih mobitela da ga do krajnjih granica prilagode sebi, svojim potrebama i vizualnom stilu – od intuitivnih pokreta do fontova i pozadina.

- Moto g3 – novi dizajn moto g predstavljen 2015. godine bio je otporan na vodu i opremljen kamerom quick capture – bio je savršen za stvaranje uspomena u pokretu, bez obzira na vrijeme i okruženje. Unutar kućišta nalazio se i opcionalni RAM (2GB) i TurboPower za brzo punjenje.

- Moto g4 – shvaćajući da različiti korisnici imaju različite potrebe, Motorola je predstavila koncept „obitelji“ 2016. godine. Po prvi put mogli ste izabrati svoj omiljeni uređaj ovisno o funkciji koja je vama najznačajnija bez potrebe za kompromisom vezano uz funkcionalnost i dizajn. Moto g4 prvi je donio čitač otiska prsta, laserski fokus i kameru Phase Detection Auto Focus u srednji segment.

- Moto g5 – Motorola je 2017. lansirala g5 s potpuno novim dizajnom s metalnim finišem i premium izgledom. Ova generacija predstavila je dual sustav kamera i sustav za brzo fokusiranje za nadmoćno iskustvo fotografiranja koje ranije nije postojalo u ovom segmentu.

- Moto g6 – obitelj g nastavila je impresionirati svojim dizajnom kada je g6 predstavljen 2018. godine sa zadnjom stranom prekrivenom staklom – ne samo da je izgledao prelijepo već je pružao izvanredan osjećaj prilikom držanja. Ali to nije sve, g6 donio je i zapanjujući zaslon max vision i bateriju od 3.200mAh – najveću u nekom g uređaju do tada.

- Moto g7 – Motorolina obitelj g u 2019. već je bila poznata po tome što korisnicima donosi najnoviju tehnologiju i inovacije. Kada se obitelj g7 pojavila, korisnici su na raspolaganju imali 4 verzije. Ključne funkcije uključivale su zaslon max vision, zoom visoke rezolucije, OIS u glavnoj kameri i po prvi put, sustav punjenja baterije od 27W. To je bio revolucionarni dodatak u revolucionarnoj seriji g.

- Moto g8 – u svijetu tehničkih inovacija koji se svakodnevno mijenja i napreduje teško je pratiti što se sve događa oko nas, ali zahvaljujući Motorolinoj g seriji, korisnici se nisu morali previše truditi. Demokratizacijom tehnologije Motorola je svima omogućila posjedovanje najnovije tehnologije onog trenutka kada ona bude predstavljena. Moto g8 porodica lansirana je s tehnologijom kamere quad-pixel, izuzetnim zvukom i baterijom od 5.000mAh koja je nudila impresivnu autonomiju. To su bile stvari koje su našim korisnicima bile najvažnije i zato smo se potrudili da ih im i pružimo.

- Moto g9 – ulaskom u 2020. godinu nitko nije mogao zamisliti koliko će se svijet promijeniti i u kojoj mjeri ćemo se početi oslanjati na svoje mobilne uređaje kako bismo ostali u kontaktu s obitelji i prijateljima. Moto g9 serija predstavljena je 2020. godine s izuzetnim sustavom s 4 kamere i nevjerojatnom baterijom od 6.000mAh. Novine su uključivale i veći ekran za gledanje omiljenog sadržaja, videopozive i povezivanje s dragim osobama, ali i 5G brzine i procesore Snapdragon 700 – nešto što je također revolucionaran potez s obzirom na veoma pristupačnu cijenu ovih modela.

- Moto g100 – Motorola je 2021. godine predstavila svoj najmoćniji uređaj do sada. U pitanju je prvi mobitel u g porodici s mobilnom platformom Qualcomm Snapdragon serije 8 koji donosi premium performanse i 5G. Ne samo da je taj model kompatibilan s Motorolinom platformom Ready For koja je dizajnirana kako bi maksimalno oslobodila potencijal mobitela i ponudila gaming na potpuno novom nivou, poboljšane videopozive i multitasking kakav do sada niste iskusili.

Slika5

Uz 10 generacija franšize moto g Motorola je uspješno revolucionizirala mobilnu industriju – nikada ranije premium tehnologija nije bila pristupačnija velikom broju ljudi. Demokratizacija novih, inovativnih funkcija i premium tehnologije bio je ambiciozan cilj, ali to je nešto što Motorola nastavlja sa svakim novim modelom g serije.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next