Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Dell petkom organizira online predavanja o naprednim infrastrukturnim rješenjima Istaknuto

Dell petkom organizira online predavanja o naprednim infrastrukturnim rješenjima

U ovom trenu je već svima jasno da se ubrzana digitalizacija prelila u sve sektore poslovanja. Iz tog razloga, Dell Technologies, organizira seriju online predavanja koja će svaki petak pokrivati teme iz naprednih infrastrukturnih rješenja.

Od storage i server rješenja, do cloud i big data implementacija, Dell Technologies stručnjaci će vam biti na raspolaganju svaki petak od 10:00 do 11:00 sati.

Za ovaj mjesec smo vam pripremili 3 predavanja. Prvo predavanje pod nazivom: Cloud Storage on-premise – make S3 storage in your data center će se dotaknuti problematike i rješenja za sve one kojima je potreban data centar na njihovoj lokaciji.
Tjedan iza toga ćemo se detaljnije dotaknuti besplatnog servisa CloudIQ preko kojega možete pratiti, analizirati i rješavati probleme na svojim Dell EMC sustavima za pohranu. Dok ćemo zadnji petak ovog mjeseca pričati o Dell EMC OpenManage rješenju, rješenju koje pomaže IT administratorima efektivno implementirati, nadograditi, pratiti i kontrolirati svoje IT sustave.

Pridružite nam se i registrirajte se za online predavanja još danas. Dovoljno je prijaviti se samo jednom kako bi osigurali pristup na sva tri predavanja. Prijavite se putem ovog linka, uz napomenu kako je prijava potpuno besplatna, a one koji ispune anketu nakon predavanja očekuju zanimljive nagrade.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next