Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Job Fair Meetup upoznaje studente s poslovnim prilikama atraktivnih poduzeća Istaknuto

Job Fair Meetup upoznaje studente s poslovnim prilikama atraktivnih poduzeća

Fakultet elektrotehnike i računarstva i Klub studenata elektrotehnike od 19. do 23. listopada 2020. godine osim svojih, otvorit će vrata mnogim poslovnim prilikama svim posjetiteljima.

Na Job Fair Meetupu, u opuštenoj atmosferi studenti će moći upoznati vrhunska poduzeća iz različitih tehničkih industrija u kojima bi se htjeli zaposliti ili odraditi praksu. Poduzeća će se, s druge strane, putem kreativnih sadržaja predstaviti studentima i pronaći buduće kolege. Umrežavanje, razmjena znanja i iskustava te stjecanja novih vještina bit će moguće uz mnoge formate koji će studentima omogućiti upoznavanje s aktualnim tehnološkim temama, problemima i rješenjima te mogućnostima zapošljavanja i razvojem karijere u Hrvatskoj. 

Job Fair Meetup donosi mnogo novih i uzbudljivih sadržaja koji će omogućiti brojnim uspješnim poduzećima predstavljanje svojih projekte, tehnologija i znanja održavanjem tematskih talkova u jednoj od tri kategorije: Deep Dive, New Tech On The Block i Into My Day, interaktivnih radionica i sudjelovanjem na panel raspravama. Više o pojedinim poduzećima i njihovim sadržajima bit će uskoro objavljeno na internetskoj stranici Job Fair Meetupa.
Zašto rezervirati svoje mjesto na vrijeme?

Job Fair Meetup novi je način spajanja proaktivnih studenata i vrhunskih poduzeća u cilju međusobnog umrežavanja i razmjene iskustva. Osim što će se upoznati sa velikim brojem poduzeća i istražiti otvorene pozicije na tržištu rada, studenti će moći steći i nove vještine te tako postati konkurentniji prilikom prijave za posao. Svoje mjesto na Job Fair Meetupu, studenti će moći rezervirati putem Job Fair Meetup internetske stranice gdje uskoro počinju prijave, a time i otvaranje baze životopisa koja će sadržavati životopise svih sudionika, a njezino ispunjavanje vam osigurava ulaznicu za Job Fair Meetup.

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next