Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Ingemark na prvom mjestu agencija za razvoj softvera po narudžbi u Hrvatskoj Istaknuto

Ingemark na prvom mjestu agencija za razvoj softvera po narudžbi u Hrvatskoj

Tvrtka za ocjenjivanje i recenziranje B2B kompanija, Clutch, provela je istraživanje najboljih B2B kompanija za Istočnu Europu.

U izvještaju za Hrvatsku od 15 tvrtki koje se bave razvojem softvera, zagrebačka ICT tvrtka Ingemark upravo je u tom segmentu postigla još jedan značajan uspjeh i postala najbolja agencija za razvoj softvera po narudžbi prema ocjenama drugih kompanija.

Poput svih ostalih tržišta i B2B (buiness-to-business) trendovi se razvijaju i mijenjaju ovisno o zahtjevima klijenata, a prije nego li se odluče na proces kupovine ili suradnje, traži se što više informacija koje bi zadovoljile njihove potrebe. Odabrati onu pravu tvrtku koja će kvalitetno obaviti posao predstavlja pravi izazov te se zbog toga i B2B tržište mora razvijati i tražiti objektivne načine ocjenjivanja kompanija. Tvrtke koje su se našle u istraživanju Clutcha, prema ocjenama klijenata, pokazuju vještinu, stručnost i predanost izvrsnosti na temelju svojih prošlih projekata. Ovaj veliki uspjeh za tim od 30-ak stručnjaka, koji je sredinom ove godine najavio da će pružati i usluge konzultacija za uvođenje DevOps praksi te predstavio sustav VMware PKS (Pivotal Container Service.
Ingemark je već i ranije prepoznat kao profesionalan i pouzdan partner od strane brojnih tvrtki kao što su Siemens, Sberbank, Konzum, Agrokor (danas Fortenova), New York Genome Center, T-Com, Adris, a od ove godine i VMware. „Nakon ovog uspjeha počele su pristizati i ponude za suradnju i iz SAD-a koji vide Ingemark kao potencijalnog partnera za outsourcing“, izjavio je član uprave zadužen za razvoj poslovanja Ingemarka, Jurica Mikulić.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next