Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Optima Telekom ima novog člana Uprave

Optima Telekom ima novog člana Uprave

Na sjednici Nadzornog odbora Optima Telekoma objavljeno je kako je mandat članice Uprave za prodaju i marketing Irene Dominiković istekao, a njeno mjesto zauzet će Tomislav Grmek u svom dvogodišnjem mandatu. 

„Počašćen sam i zahvalan na ukazanom povjerenju od strane Nadzornog odbora. Također se zahvaljujem na dosadašnjoj potpori i suradnji kolega te se radujem novim i ambicioznim projektima izgradnje telekomunikacijskih sustava Optime koji su pred nama, a koji će, posljedično, korisnicima omogućiti potrebne proizvode i usluge", izjavio je Tomislav Grmek nakon imenovanja.

„Bila sam privilegirana voditi talentirani tim marketinških i prodajnih stručnjaka, što je dovelo do rasta poslovanja tijekom moga mandata u tvrtki. Jako sam ponosna na naše rezultate, no sada došlo je vrijeme da prihvatim nove izazove. Kolegama u Optimi želim uspješan nastavak i puno sreće u poslovnom i privatnom životu“, rekla je Irena Domjanović. Dužnost članice Uprave za prodaju i marketing Optima Telekoma Irena Domjanović je obnašala od 2015. godine.

Ovim promjenama Upravu Optima Telekoma sada čine Boris Batelić, predsjednik Uprave, Tomislav Grmek, član Uprave za tehniku te Tomislav Tadić, član Uprave za financije.

Tomislav Grmek na mjesto člana Uprave za tehniku Optima Telekoma dolazi s pozicije direktora Odjela za razvoj i upravljanje telekomunikacijskim sustavima koju je uspješno obnašao 14 godina i gdje je stekao vrijedno iskustvo u području tehnike i telekomunikacija. Rođen je 1976. godine u Münchenu. Završio je smjer elektrotehnike, usmjerenje industrijska elektronika, na Višoj tehničkoj školi Sveučilišta u Zagrebu, a potom diplomirao na Fakultetu prometnih znanost, smjer pošta i telekomunikacije

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next