Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Tko je elita u proizvodnji vlastitih ICT rješenja? Prijave za izbor najperspektivnijih 25 programskih rješenja traju do 15. veljače Istaknuto

Tko je elita u proizvodnji vlastitih ICT rješenja? Prijave za izbor najperspektivnijih 25 programskih rješenja traju do 15. veljače

U povodu 25 godina postojanja tehnološke medijske kuće VIDI koja organizira ovaj prestižni i već tradicionalni izbor najperspektivnijeg hrvatskog poslovnog softvera, odabrano je prvih 25

Idućih i ujedno posljednjih 25 odabranih programskih poslovnih rješenja u ovom izboru biti će izlistano početkom ove godine čime će popis činiti ukupno 50 odabranih IT rješenja.
Odabir 50UP! kao i uvijek do sada inspirira razvojne inženjere i management tvrtki čija su rješenja odabrana da nastave rad na svom proizvodu i ponude još kvalitetniji te inovativniji konačni proizvod.
Ovaj izbor potiče i mlade start-upove čija su rješenja odabrana da se razviju u ozbiljne tvrtke koje mogu privući daljnji kapital za novu fazu svog razvoja. 

Nominirana programska rješenja u ovom su, već tradicionalnom izboru u suradnji s Hrvatskim informatičkim zborom kao krovnom nacionalnom informatičkom udrugom, stručno i temeljito evaluirana na temelju čak 17 kriterija za evaluaciju od kojih su neki primjerice utvrđivali stvarnu tržišnu potrebu za aplikacijom, potrebe korisnika i ciklička unaprjeđenja aplikacije, vodstvo projekta i inkluzivnost radnog okruženja, funkcionalnost, cjelovitost u poslovnom segmentu s obzirom na predvodnika, sposobnost cjelovite implementacije aplikacije za novog korisnika, inovativnost, otvorenost, postojeći korisnici aplikacije, disruptivnost ukupne cijene poslovanja, podrška korisnicima i sl.

Evaluacija ne ulazi u duboku analizu zadovoljstva korisnika za što postoji posebna nagrada za izvrsnost koja se zove ICT GOLD AWARD, a koja će biti dodijeljena 2020. godine.
Među 25 odabranih programskih rješenja koja će se naći u katalogu WhoisWhoinIT 50UP!  možete pronaći i detaljniji opis onih koje smo ovom prilikom izdvojili:

Datalab Pantheon ERP - Datalab HR d.o.o.
ORKA ERP - Osječka radionica kvalitetnih aplikacija d.o.o. - ORKA
MADIBU Analytica - Cloudonia d.o.o.
QueryStorm - WINDY RANGE SOFTWARE d.o.o.
VoiceXtreme (VoX) - Špica Sustavi
HRNET - HRPRO

Iako tvrtke već mogu sada prijaviti svoje programsko rješenje, službeni javni poziv za izbor idućih 25 kojim se zaokružuje izbor 50 najperspektivnijih hrvatskih programskih rješenja za godinu 2019/2020 biti će objavljen u tjedniku Lider te tehnološkom časopisu VIDI.

Tvrtke, naravno u cilju potpune objektivnosti natječaja, mogu prijaviti svoje programsko rješenje potpuno besplatno za izbor najperspektivnijih hrvatskih IT poslovnih aplikacija za godinu 2019/2020-50UP!

Ispunjeni prijavni obrazac tvrtke mogu poslati do najkasnije 15. veljače 2020. na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Na istu e-mail adresu tvrtke mogu poslati i upit za nominaciju svog rješenja nakon kojega će dobiti i prijavni obrazac.

Odgovori na pitanja u evaluacijskom obrascu koristit će se isključivo u svrhu odabira i predstavljanja 50 najprestižnijih poslovnih aplikacija u katalogu industrije WHOisWHOinIT 2019/2020 koji će i na engleskom jeziku navesti imena svih 50 odabranih rješenja.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next