Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Comping postao Dell Technologies Platinum partner Istaknuto

Comping postao Dell Technologies Platinum partner

Tvrtka Comping ostvarila je značajan uspjeh ostvarivši platinum status davatelja rješenja u Dell Technologies Partnerskom programu za 2019. godinu.

Ulaskom u Dell Technologies Partnerski program, Comping svojim korisnicima sada može ponuditi još širu paletu bitnih infrastrukturnih rješenja kako bi izgradili svoju digitalnu budućnost, transformirali IT i zaštitili svoju najvažniju imovinu – informacije. Temeljem uspješno postavljenog plana, odnosno certificiranja te uspješnih prodajnih rezultata, Comping je ispunio sve preduvjete, ali i poslovne zahtjeve za dobivanjem jednog od najviših statusa.

„Svi statusi zahtijevaju određene certifikate, adekvatne prodajne rezultate, a u pojedinim segmentima, odnosno grupama proizvoda, potrebne su i zasebne ekspertize. Proširili smo tim te dodatno educirali vlastite stručnjake čime ispunjavamo ugovorne obveze tvrtki Dell Technologies, ali i obveze prema krajnjim korisnicima. Drago nam je da je Dell Technologies prepoznao Comping kao etabliranu hrvatsku IT tvrtku izvrsne reputacije, s ozbiljnim pristupom radu i klijentima. Ovaj uspjeh nas tjera naprijed i cilj nam je doseći najviši mogući status, a to je titanij“ ovom prigodom je izjavio Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga.

Comping Alojzije Jukic

Comping, u sklopu svog portfelja nudi cjelovita tehnološka poslovna rješenja i usluge koje korisnicima omogućavaju unapređenje poslovanja i ostvarivanje punog potencijala. Poslovna rješenja ove tvrtke temeljena su na kombinaciji poznavanja tehnologije, razumijevanju poslovnog okruženja i inovacija te su potpomognuta alatima, metodologijama i najboljom poslovnom praksom.

„Partneri s platinum statusom naši su najvažniji strateški partneri, oni koji dosljedno podržavaju proizvode, usluge i rješenja tvrtke Dell Technologies u korist naših zajedničkih kupaca. Ovaj status omogućava još kvalitetniju stratešku podršku, usluge i priznanje koje zaslužuju, a zajedno ćemo još i više podignuti ljestvicu. Radujemo se budućem snažnijem i uzajamno korisnom partnerstvu i dalje”, rekla je Jasmina Stritar, direktorica Dell Technologies za jugoistočnu Europu.

Dell Technologies Jasmina Stritar

Iz Compinga se raduju nastavku bliske suradnje s tvrtkom Dell Technologies i tijekom 2019. te mogućnostima koje su se otvorile dobivanjem platinum statusa.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next