Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Poslovna inteligencija se rebrandirala u Solvership Istaknuto

Poslovna inteligencija se rebrandirala u Solvership

Poslovna inteligencija i tvrtke kćeri promijenili su ime i brand te od sada posluju pod novim, jedinstvenim imenom - Solvership.

Poslovna inteligencija, renomirana IT konzultantska tvrtka s više od 23 godine iskustva i jedna od vodećih domaćih tvrtki za pružanje rješenja i usluga u području napredne analitike na tržištima Adriatic regije i Velike Britanije, objavljuje promjenu imena i brenda u Solvership.

Ovo rebrendiranje odražava stratešku odluku o daljnjem širenju poslovanja na međunarodna tržišta i jačanju pozicije lidera u IT sektoru.

Novo ime, Solvership, pažljivo je odabrano kako bi učvrstili prisutnost na tržištu i odražavali ambicije globalnog pozicioniranja tvrtke. Ova promjena nije samo promjena imena; simbolizira novi smjer u kojem tvrtka planira širiti prisutnost na globalnim tržištima zadržavajući visoku razinu kvalitete i povjerenja koje klijenti i partneri prepoznaju kroz dugogodišnje poslovanje.

Poslovna inteligencija već je postigla značajne uspjehe na britanskom tržištu, gdje je pod imenom Bird Consulting postala prepoznatljiv igrač u području migracije podataka. Na temelju ovih uspjeha, tvrtka planira dodatno ojačati svoju prisutnost na međunarodnim tržištima pružanjem IT rješenja prilagođenih potrebama globalnih korporacija.

6X5A1856 Edit 1024x769

Ova promjena imena prirodan je korak u evoluciji naše tvrtke. Solvership je naziv koji odražava naše temeljno obećanje, a to je rješavanje problema i predanost izvrsnosti u tehnologijama koje se temelje na podacima, kao i našu želju za neprekidnim rastom i širenjem našeg poslovanja izvan regionalnih granica. S našom dugogodišnjom stručnošću i inovativnim rješenjima, uvjereni smo da ćemo nastaviti graditi povjerenje i uspjeh na novim tržištima,” rekla je Lidija Karaga, predsjednica Uprave Solvershipa.

Solvership će nastaviti pružati sve postojeće usluge s istom predanošću i kvalitetom, sada pod novim imenom koje donosi dodatni entuzijazam i usmjerenost na budućnost. Svi poslovni partneri i klijenti mogu očekivati ​​još veći fokus na inovacije, izvrsnost i globalno vodstvo u područjima podataka, analitike i AI savjetovanja.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next