Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Sve je spremno za 16. izdanje informatičke konferencije KulenDayz Istaknuto

Sve je spremno za 16. izdanje informatičke konferencije KulenDayz

Posjetitelje čeka preko 80 predavanja, treninzi, studije slučaja, program za djecu...

Osijek će od 30. kolovoza do 1. rujna 2024. ponovno biti domaćin dobro poznate IT konferencije KulenDayz. Konferencija će se održavati na dvije lokacije – Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku i novootvorenom IT Parku u Osijeku.

Program

U petak, 30. kolovoza 2024.

Pred-konferencijski treninzi održavat će se na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti, gdje će iskusni predavači s preko 20 godina iskustva dijeliti svoje znanje. Paralelno, u IT Parku će se odvijati program KulenDayzBizz, novost ove godine, koji će predstaviti uspješne studije slučaja startupa i dugogodišnjih poduzetnika. Uz potpuno besplatan Bizz program, organizirano je, po prvi puta i otvoreno natjecanje za sve tech entuzijaste “AI Hackhaton”.

kulendayz-slika-za-itbizcrunch-2024-najacva.jpg

U subotu, 31. kolovoza 2024.

Glavni program konferencije uključuje preko 80 predavanja i 85 predavača, a besplatan je za studente i djecu. Djeca od 1. do 8. razreda mogu sudjelovati u programu KulenDayzKidz. Tradicionalno, subotnji program je besplatan za studente.

Uz glavni program konferencije, organizatori su pripremili i nagradne igre, game-kutak, Kulen&Wine radionicu, te posjetitelje očekuju brojne networking mogućnosti jer će biti nekolicina tvrtki sa svojim izložbenim štandovima.

U nedjelju, 01. rujna 2024.

Dan je rezerviran za team building i druženje u novootvorenom izletištu Drvena Bajka u Bilju. Sudionike očekuje kulinarsko natjecanje i brojne sportske aktivnosti.

Detalje programa pogledajte na službenoj stranici KulenDayz konferencije.

kulendayz-team-volonteri-ekipa-najava-itbizcrunch.jpg

“15 godina održavanja konferencija je dug put, pun lijepih i nekih “izazovnih” situacija. Ono što se kroz sve ove godine kristaliziralo je fantastični tim volontera koji vole ideju KulenDayz-a i spremni su dati svoje slobodno vrijeme da bi napravili vrhunsku konferenciju. Imamo sreću da smo okruženi ljudima koji su istinski entuzijasti i strastveni oko IT-a.” zaključuje Bernardin Katić, izvršni direktor KulenDayz konferencije.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next