Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Unaprijedite svoje trčanje uz Garmin Forerunner 165 satove Istaknuto

Unaprijedite svoje trčanje uz Garmin Forerunner 165 satove

Garmin predstavlja Forerunner 165 seriju, pristupačne pametne satove za trčanje s GPS-om koji pomažu sportašima svih razina da ostvare svoje ciljeve uz personalizirane prilagodljive planove treninga plus popularne metrike zdravlja i kondicije.

Dostupni u dva modela, Forerunner 165 i Forerunner 165 Music, najnoviji pametni satovi za trčanje, mogu se pohvaliti lako čitljivim zaslonima u boji, osjetljivim na dodir i tradicionalnim dizajnom s 5 tipki.
S brzim i lakim pristupom svakodnevnim zdravstvenim funkcijama, naprednim metrikama treninga, uvidima u oporavak, pametnim obavijestima i više, trkači mogu pratiti svoj napredak bez žrtvovanja trajanja baterije jer oba modela imaju do 11 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata i do 19 sati u načinu rada GPS.

Bez obzira na udaljenost, serija Forerunner 165 ima alate koji pomažu trkačima da prate tempo, udaljenost, otkucaje srca na zapešću, VO2 max i više. Oni koji treniraju za svoju sljedeću utrku mogu iskoristiti nekoliko različitih opcija prilagodljivog plana treninga ili unijeti podatke o utrci u kalendar Garmin Connect i primati planove treninga za utrku koji se prilagođavaju nakon svake utrke kako bi odgovarali performansama i oporavku. Također mogu koristiti besplatni Garmin Coach 5 km plan, planove za 10 km i polumaraton koje su izradili stručni treneri. Trkači mogu koristiti i personalizirane dnevne predložene treninge koji se prilagođavaju nakon svakog trčanja kako bi uskladili performanse i oporavak.

Osim navedenih trkačkih značajki, serija Forerunner 165 omogućuje korisnicima primanje e-pošte, SMS-ova i upozorenja kada su upareni s njihovim kompatibilnim iPhone ili Android pametnim telefonom. Kada je sat uparen s aplikacijom za pametni telefon Garmin Connect, poruka s imenom i lokacijom korisnika (ako je dostupna) može se poslati unaprijed odabranim kontaktima za hitne slučajeve ako se otkrije incident. Korisnici također mogu preuzimati aplikacije, brojčanike sata i još mnogo toga iz Connect IQ Storea izravno na satu ili pronaći više opcija u aplikaciji za pametni telefon.
Forerunner 165 ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 279,99 € dok Forerunner 165 Music košta 329,99 €.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next